BCN Rendszerház Kft.
Város: 1107. Budapest
Utca: Bihari út 6. 5174
Telefon: 06 1 432-8000
Fax: 06 1 432-8090
Mobil:
GPS: 47.4741  - 19.1162
Weblap: www.bcn.hu
E-mail: info@bcn.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - kommunikáció
Bemutatkozás:

A rendszerszemléletű, nagybiztonságú üzleti kommunikáció feltételeinek megteremtése érdekében 2004 decemberében a MatávCom Kft. és a BCN Kft. egyesítésével létrejött egy új, innovatív vállalat, a BCN Rendszerház Informatikai és Kommunikációs Hálózatokat Szolgáltató Kft.

Mindkét cég kimagasló szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezett saját területén, s így a távközlési és informatikai piac két jelentős szereplője egyesítette erőit. Ennek eredményeként létrejött egy új innovatív vállalat, amely példátlan lehetőségeket teremt az üzleti kommunikáció fejlődésében.

A BCN Rendszerház teljes körű rendszerintegrációs palettával rendelkezik hang-, adat- és videokommunikációs rendszerek területén. Kommunikációs rendszereinket hatékonyan egészítjük ki a legfrissebb, jövőbemutató technológiák, a manapság elengedhetetlen biztonságtechnikai megoldások és az egyedi igényeket kiszolgáló speciális rendszerek integrációjával, valamint teljes tevékenységi körünket lefedő, professzionális szolgáltatásainkkal. A BCN Rendszerház hozzáértését a legmagasabb fokú szakmai vizsgákkal rendelkező kollégáink, több mint 10 éves tapasztalatunk, valamint számos ügyfelünk elégedettsége garantálja.

 

MatávCom Kft.

A Matáv 1996-ban hozott döntése alapján, mely szerint az alközponti üzletági tevékenységét egységes irányítási és működési elvek szerint kialakított szervezetben tömöríti, 1997. január 1-jével 100%-os tulajdonnal létrehozta a MatávCom Kft.-t. A vállalat egyesítettete az addig külön társaságként működő budapesti székhelyű COMEX Kft-t, a miskolci székhelyű Északtel Kft-t, illetve a pécsi székhelyű Centrophone Kft-t.

Ehhez társult a Matáv 4 Távközlési Igazgatóságának Alközponti Ágazata:

Szeged
Debrecen
Sopron
BUVIG
A MatávCom rövid időn belül Magyarország legjelentősebb alközponti szolgáltatójává vált, az alközponti piac mintegy 50%-át mondhatta magáénak. Fő tevékenységeként rendszereket, berendezéseket installált, digitális készülékeket, hang és adatátviteli hálózatokat, strukturált berendezéseket forgalmazott, telepített és üzemeltetett az ország egész területén.

 

BCN Kft.

A BCN Kft. 1990-től amerikai-magyar vegyesvállalatként, majd 2002-től Matáv érdekeltségként működő cég volt. A vállalat fő feladatának az üzleti vállalkozások és intézmények munkájának hatékony segítése volt "intelligens", integrált, kulcsrakész kommunikációs megoldások biztosításán keresztül, amely magába foglalta a korszerű adat-, hang és videokommunikációs alkalmazások teljes körét.

Ezen alkalmazások biztosítása mellett a BCN Kft további tevékenysége magába foglalta a kommunikációs rendszerek megtervezését, szállítását, telepítését, üzembe helyezését és fenntartását.

A BCN Kft. az IP-hálózatokon történő beszéd- és faxátvitelnek hazai specialistája volt. Emellett sikerrel vezette be és terjesztette el a videokonferenciázást Magyarországon, oly módon, hogy rövid idő alatt piacvezetővé vált.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: