Auditker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Város: 6000. Kecskemét
Utca: Belsőnyír tanya 150. 5128
Telefon: 06 76 484-378, 06 76 506-086
Fax: 06 76 327-574
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.auditker.hu
E-mail: info@auditker.hu
Tevékenységi körök:
        *  Föld, kert, telek - mezőgazdaság
        *  Kereskedelem - egyéb
Bemutatkozás:

Szeretettel üdvözlöm abból az alkalomból, hogy több éves vágyam megvalósulásaként, weblapunkat olvashatja. Cégünk megalakulása óta azon fáradozik, hogy megfelelő kínálattal rendelkezzen a mezőgazdasági eszközök vásárlóinak igényei teljesítéséhez. Katalógusunk azon magyarországi gépgyártók és importőrök termékeit tartalmazza, akik megfelelő árú, és megfelelő minőségű termékek forgalmazására szerződtek velünk. Az oldalak elkészítésénél nem állt módunkban a teljességre törekedni a termékek sokrétűsége miatt. Csak egy keresztmetszet bemutatásával szeretnénk felkelteni az érdeklődésüket, és kérem ne várják el, hogy ez az anyag mindent tartalmazzon.

A termékek értékesítésénél fontosnak tartjuk a következő kérdéseket, amelyek eléréséért erőfeszítéseket teszünk.

Mely funkció ellátására hol tudjuk beszerezni a legalkalmasabb, és legolcsóbb eszközt?

Van-e megfelelő finanszírozási hátterünk, amely segítségével készpénz kímélő módszerrel tudunk értékesíteni, és ezt le tudjuk-e rugalmasan bonyolítani?

Van-e megfelelő műszaki hátterünk, amellyel el tudjuk látni a szervizfeladatokat, a garanciális időn belüli, és azon túli javításokat?

Van-e megfelelő szakembergárdánk, aki a feladatokat megoldja, és kellően szervezettek vagyunk-e hozzá?

Azt gondolom hogy a fenti kérdésekre ma pozitív választ tudok adni, a napi kihívásoknak az Auditker Kft. megfelel. A jövőre való felkészülés érdekében a folyamatos tanulást és fejlesztést mindennél fontosabbnak tartjuk.

Örülök hogy eljutott hírünk Önökhöz, bízom abban hogy amennyiben műszaki-technikai problémáikkal, vagy vásárlási szándékukkal felkeresik cégünket, találunk lehetőséget az együttműködésre.

Munkájuk során egyre több sikert és eredményt kívánunk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: