Polysys Vállalkozó és Befektető Kft.
Város: 1162. Budapest
Utca: Margitháza utca 1. 5124
Telefon: 06 1 4000-371
Fax:
Mobil:
GPS: 47.5304  - 19.2069
Weblap: www.polysys.hu
E-mail: info@polysys.eu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

 POLYSYS Kft. arra összpontosít, hogy olyan erőteljes biztonsági megoldásokkal védett és támogatott szoftver termékeket fejlesszen, amely találkozik a globális e-kommunikáció felhasználóinak igényeivel.

Az Internet, mint hálózat általánossá vált, bárki számára elérhető. Az elterjedését segítő műszaki rugalmasság, miszerint az adatok útja dinamikusan változik, más szempontból azt jelenti, hogy nem kontrollálható sem az út, sem azok a számítástechnikai eszközök, illetve azok üzemeltetői, amelyek a kiindulási és célállomást jelentő számítógép között vannak. Mivel az információ elfogását vagy kifürkészését megakadályozni nem lehetséges, ezért az Internetet nyílt hálózatnak, a rajta áthaladó adatokat és információkat a biztonság szempontjából védtelennek kell tekinteni. Az Internet használatának szempontjából, a biztonság megvalósítása kulcsfontosságú tényező.

Több, biztonságot megvalósító módszer létezik. Az általunk alkalmazott megoldások lényege az, hogy magát a digitális információt, adatot védjük meg olyan technikákkal, amelyek hosszútávon teljes biztonságot adnak. Ezek nem egyedi módszerek, hanem, a matematika nyelvén pontosan megfogalmazott, szakemberek globális tudásával folyamatosan ellenőrzött, nemzetközi szabványokban rögzített, a technológiailag fejlett országokban egységesen elfogadott követelmények. Ezeknek az elvárásoknak megoldásaink mindenben eleget tesznek.

Az általunk kínált biztonság másik jellemzője, hogy azonnal birtokba vehető, szakismeretet nem igényel. Termékeink végfelhasználótól-végfelhasználásig tartó biztonságot nyújtanak, amely nem függenek harmadik fél biztonsági megoldásától. A színtiszta szoftveres megoldásaink nem kötődnek gyártókhoz, hardver függő elemek alkalmazásához.

A POLYSYS Kft. külön engedély alapján jogosult a nemzetközi szinten elfogadott, a tömegpiac szintjét meghaladó, legerősebb titkosítási kulcsok használatára, termékeiben a korlátlan erősségű kriptográfia alkalmazására, továbbértékesítésére.

A tervezés és a fejlesztés minden lépését bejegyzett, elektronikus aláírási szolgáltatási szakértők felügyelik, nemzetközi és hazai szabványok alapján.

PolyCrypto termékcsalád

Titkosítási és elektronikus aláírási megoldásokat beágyazottan tartalmazó programcsalád. A család egyes tagjai a PolyGalaxy 2.0 végfelhasználói igények kielégítésére optimalizált keretrendszer segítségével készültek. A termékcsalád minden tagjában közös, hogy a kategóriájában a legmagasabb biztonsági szintet valósítja meg az elektronikus adat és információ védelemben.

Az egyes termékek más és más felhasználási területekre koncentrálnak, a személyes használatú laptop-ok és mobil telefonok védelmétől kezdve, a kiscsoportos felhasználáson át, a kifejezetten szerteágazó, nagy szervezetek és vállalatok alkalmazási igényeit is kielégítik.

Termékeink egymással összekapcsolhatóak. Közös ismérvük az, hogy egyazon telepített példány alkalmas mind Interneten, mind intraneten történő használatra.

A Web alapú, gazdag kliens technológia eredménye, hogy az Internet teljes körű infrastruktúrájának kihasználása mellett, a felhasználók visszakapják a desktop felületek intelligenciáját, továbbá a funkcionális gazdagságot és az emberbaráti szemléletet.

Platform független JAVA technológia alkalmassá teszi a család minden tagját tetszőleges számítógépen való futtatásra.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: