Kovács és Társa Kft.
Város: 1162. Budapest
Utca: Szilaj utca 3. 5095
Telefon: 06 1 401-0847
Fax:
Mobil:
GPS: 47.5391  - 19.18
Weblap: www.kovacsbau.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - egyéb
        *  Építőipar - épülettervezés
Bemutatkozás:

Építőipari Vállalkozó Kft.

Társaságunk 1998 tavaszán alakult azzal a céllal, hogy az azonos tulajdonosi körhöz tartozó társaságok tevékenységét magába integrálja, egységes vezetés alatt egyesítse a Magyarországon és Németországban folytatott azonos típusú építőipari vállalkozási tevékenységeket, szakemberállományt.

A társaság tulajdonosai Kovács Gyula és Kovács Alevtyina.

A tulajdonosok által működtetett, egyesítésre került cégek 1991-től Magyarországon, 1992-től Németország területén is vállalkoznak.

Vállalkozásaink volumene mind foglalkoztatott létszámban, mind termelési értékben folyamatosan nőtt. 1996-ban az egy időben foglalkoztatott létszámunk meghaladta a 90 főt, termelési értékünk -a beépített anyagok értéke nélkül- több mint 2,7 millió DEM volt.

1992 óta több német céggel állunk tartós kapcsolatban, együttműködésünk korrekt, eredményes. Partnereink közül a legjelentősebbek az alábbiak:

>  Hörmannshofer Fassaden GmbH Co. KG. - Pöttmes - homlokzati hőszigetelések;
>  August Spreng GmbH Co. KG. - Ingolstadt - szerkezetépítési munkák;
>  Török VWS GmbH - Altenmarkt gépi vakolások;
>  Fritz Elchlepp GmbH - München - festő munkák.
>  Stephan Weishaupt - Augsburg és környéke - homlokzati hőszigetelések, vakolások
>  Waibel GmbH & Co KG - Krumbach, Weilheim, Gräfelfing, Martinsried, München - homlokzati hőszigetelések

A KOVÁCS ÉS TÁRSA KFT. MINőSÉGPOLITIKÁJA

A Kovács és Társa Építőipari Vállalkozó Kft. vezetésének kiemelt célja, hogy Magyarországon és az Európai Unió tagállamaiban - ezen belül is elsősorban Németországban - megrendelőinek, partnereinek és alkalmazottainak hosszú távú, megbízható, jó partnere legyen.

Törekvésünk az a belső meggyőződésből fakadó társasági magatartás, amely biztosítja a mindenkori megrendelői igények, elvárások maradéktalan teljesítését a garantáltan hibátlan minőség biztosítása, folyamatos ellenőrzése mellett.

Tudjuk, hogy a jó partnerkapcsolatok alapja a minden területet átszövő minőség, a kiszámíthatóság és a bizalom.

Társaságunk arculatát, és ezen keresztül megrendelői megítélését döntően befolyásolja a partnereinkkel kiépített kapcsolataink minősége. Ezért a kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására és gondozására külön figyelmet fordítunk.

A fennmaradásunkhoz és eredményes működésünkhöz szükséges állandó fejlődés érdekében valljuk, hogy a jelenlegi állapotnál mindig van jobb.

Minőség alatt építőipari tevékenységünk végtermékének és az irányítási rendszerünk működésének minőségét értjük. Ezért a minőség biztosítása a társaság minden szervezeti egységének, minden egyes munkavállalójának feladata.

A vezetés minden szintjének feladata és felelőssége a minőségirányítás, a minőségbiztosítási tevékenységek következetes végrehajtása.

E célok megvalósítása érdekében:

>  Folyamatos kapcsolatot tartunk fent a megrendelőinkkel a minőségi igények felmérése és az elért minőségről alkotott vélemények megismerése céljából.
>  Ösztönözzük alkalmazottainkat, hogy társaságunk minőségpolitikáját minden szinten megismerjék, és magukévá tegyék, annak további tökéletesítésére törekedjenek.
>  Rendszeres szakmai képzéssel járulunk hozzá dolgozóink minőségközpontú gondolkodásához, hogy mind munkájukkal, mind magukkal szemben fokozottan igényesek legyenek. 
>  A hiba megelőzése az elsődleges, nem az utólagos észlelés, a javítás. 
>  Együttműködünk szállítóinkkal és alvállalkozóinkkal, hogy igényeinket megismerve, azokat teljes körűen teljesíthessék. 
>  Beszállítóinktól, alvállalkozóinktól elvárjuk, hogy hibátlan termékeket, anyagokat, berendezéseket szállítsanak, és magas szintű szolgáltatást nyújtsanak számunkra.

Meggyőződésünk, hogy építményeink minőségében hosszú távon Társaságunk működésének minősége tükröződik.

Elérhetőségeink:

1149 Budapest, Angol u. 38.
Telefon: 06-1-422-0848
Telefax: 06-1-221-9084

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: