ISO Kft.
Város: 2000. Szentendre
Utca: Dózsa György út 9. 5090
Telefon: 06 26 302-114
Fax: 06 26 302-114
Mobil:
GPS: 47.6564  - 19.0731
Weblap: www.iso-kft.hu
E-mail: iso@vnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Az ISO Kft. 1997.-ben alakult azzal a céllal, hogy a Magyarországon kapható minőségi műanyag nyílászárók palettáján egy egyedülállóan jó minőségű és kiváló küllemű termék gyártásával és forgalmazásával jelenjen meg. Saját tulajdonú telephely és üzemcsarnok áll rendelkezésre, ahol a folyamatosan bővülő géppark segítségével a kezdeti célok megvalósultak, és folyamatos minőségellenőrzés mellet fejlődnek.

Nyolc év elteltével az általunk gyártott nyílászárók sokszínűsége és fajtája miatt, igazoltnak látjuk szlogenünket miszerint:" Négyszögletes ablakot mindenki tud gyártani!"

Műszaki gárdánk hozzáértő szaktudása és a profil rendszer adta lehetőségek segítségével, olyan extra igényeket is sikerült kielégíteni, amiről magunk sem mertünk álmodni. És, hogy mi ez a profil? Egy szó: TRYBA = német minőség + francia elegancia.

Ha üzletpolitikánk első szempontjával, a minőséggel párosítjuk ezt a kiváló profilt, akkor megrendelőink nyugodtak lehetnek, mert pénzükért kiváló terméket és megbízható szolgáltatói hátteret kapnak. - Minősítések - Nem véletlen, hogy az általunk gyártott és beépített nyílászárókra 10 év garanciát vállalunk. Szolgáltatásunk kiterjed a tervezés stádiumától a beépítésig. Ez idő alatt végig kisérjük vevőinket, és ha kell, ötletekkel, tanácsokkal segítünk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: