Hotel Training
Város: 2440. Százhalombatta
Utca: Augusztus 20. u. 6. 507
Telefon: 06 23 354-985
Fax:
Mobil:
GPS: 47.3189  - 18.9105
Weblap: www.hoteltraining.hu
E-mail: hoteltraining@hoteltraining.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - wellnes fitness
        *  Szórakozás, vendéglátás - egyéb
        *  Szórakozás, vendéglátás - éttermek
        *  Utazás, üdülés - panziók, hotelek
Bemutatkozás:

Budapest elővárosában, Százhalombatta városközpontjában található a háromcsillagos Hotel Training.

Szállodánk az ország bármely részéről könnyen megközelíthető az M6 úton, és a fővárosból is húszperces utazással elérhető.Szállodánkat elsősorban vállalati továbbképzésekhez, konferenciákhoz ajánljuk. A kiegészítő szolgáltatások az elmúlt időszakban jelentősen bővültek annak érdekében, hogy a tréningeken részt vevők és kisérőik tartalmasan tölthessék el szabadidejüket a szállodán belül.

Az átépített Hotel Trainingben 62 szobával (11 db egyágyas, 39 db kétágyas és 12 db apartman - 2x2 ágyas), összesen 137 férőhellyel várjuk az idelátogató vendégeket. Minden szobában színes tévé - műholdas programokkal -, telefon, hűtőszekrény mini-bárral áll a rendelkezésükre.

A hotel mellett működő Oktán turista- és munkásszálló két épületben, összesen 108 db kétágyas (melyből 22 db frissen felújított, fürdőszobás , hűtőszekrénnyel felszerelt szoba) és 8 db háromágyas szobával rendelkezik.

A kétágyas szobák hideg-melegvizes mosdóval és hűtőszekrénnyel felszereltek. Minden emeleten közös fürdő, konyha és mosási lehetőség szolgálja vendégeink kényelmét. A városközpontban lévő szállóban a felújított kétágyas szobákat rendkívül kedvező áron kínáljuk diák- és turistacsoportok, valamint átutazók részére is.

A kívül-belül megújult és megszépült Hotel Training személyzete mindent megtesz azért, hogy Önök jól érezzék magukat és visszatérjenek hozzánk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: