GenoRax Kft.
Város: 1103. Budapest
Utca: Gergely utca 81. 5063
Telefon: 06 1 261-0219
Fax:
Mobil: 06 30 901-7609
GPS: 47.4697  - 19.1525
Weblap: www.genorax.hu
E-mail: genorax@freemail.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

A cég 2002-ben alakult. Alapvetően kábeltelevíziós hálózatok tervezésére specializálódott. A tervezési feladatok ellátásához, gyorsításához és az állandó, megbízható tervezési feladat ellátáshoz a GenoRax Kft kifejlesztette a CableArt elnevezésű KTV koaxiális hálózat tervező programot. E program segítségével a tervezők CAD-es környezetben grafikus módon tervezhetik rendszereiket úgy, hogy a rendszertechnikai tervezés végén a kész, nyomtatható rajzi dokumentáció azonnal előáll. Ezen túlmenően a kész rendszertechnikai tervekből adatok nyerhetőek ki, mely a tervező munkáját jelentősen meggyorsíthatja. A kész rendszertechnikai rajzokhoz olyan információk is hozzáadhatók, melyek a hálózattal és az ellátott ingatlanokkal kapcsolatosak. Ezen adatok feltöltésével akár nyilvántartó rendszerként is üzemeltethető. A programmal természetesen nem csak új hálózatok tervezésére és nyilvántartására van mód, hanem meglévő hálózatok újradokumentálására, különböző rendszerek műszaki nyilvántartásának egységesítésére is lehetőg van. A tervezőprogramot két nagy kábeltelevíziós cég is alkalmazza és alapprogrammá vált mind a tervezésben, mind a nyilvántartásban. A legjelentősebb felhasználó a FiberNet Zrt, ahol a tervezési munkákon túl a műszaki nyilvántartás egyik alapprogramja lett. A programot használja még a T-Kábel Magyarország Kft. is tervezési célokra. A programról bővebben a CableArt menüben olvashatnak.

A tervezési munkákkal szoros összefüggésben van a kész tervek nyomtatása, másolása. Ezért a cég 2005 évben felvásárolta a JetPlot Bt. teljes technikai hátterét. Mivel a Kft birtokába került plotter, nyomtató, sokszorosító és archíváló eszközök jelentősen nagyobb kapacitással bírnak, mint amire a Kft-nek szüksége van, ezért a cég vezetése úgy döntött, hogy a nyomtató, fénymásoló és archíváló piacon megjelenik új szolgáltatóként.

Nyitva: minden hétköznap 8:30-tól 16:00-ig
természetesen előzetes egyeztetés alapján a megrendelő kérésére akár nyitvatartáson túli vagy esetleg hétvégi fénymásolást és nyomtatást is vállalunk.

Cégünk lehetőséget biztosít nagyobb megrendelői részére éves keretszerződés megkötésére is, melyben a szerződés tárgyévének december 31. napjáig garantáljuk árainkat. A garantált árakon túl a megrendeléseik értékétől függően kedvezményeket is biztosítunk. Szerződött ügyfeleink részére FTP szerverünkön díjmentesen tárhelyet biztosítunk az adatok egyszerű, gyors és biztonságos megküldése érdekében.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: