Betonvágás T&T Betonszabó
Város: 2030. Érd
Utca: Somogyvári u. 32/B 505
Telefon: 06 23 524-512
Fax: 06 23 393-012
Mobil: 06 20 200-4040
GPS: 47.4065  - 18.8864
Weblap: www.betonszabo.hu
E-mail: betonszabo@betonszabo.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - egyéb
        *  Ipar - üzemek, gyárak
Bemutatkozás:

T&T Betonszabó Kft.
 

A beton- és a vasbeton szerkezetek utólagos átalakítását - vágását, fúrását, szabását - végzi az építőiparban ma használt legkorszerűbb gépekkel és gyémánt szemcsés szerszámokkal, kiválóan képzett szakemberei több éves szakmai tapasztalattal.

Mai rohamosan fejlődő világunkban a mély és magasépítészetben a vasbeton alkalmazása hatalmas méreteket ölt. A vasbeton felhasználási technológiák óriási fejlődésen mentek keresztül. A beton és vasbeton szerkezetek megjelenésének egyenes következménye volt ennek a rendkívül ellenálló anyag megmunkálásának szükségessége.

A hagyományos bontási technológiák, amellett hogy rendkívül megterhelik a környezetet és a kivitelező munkásokat (hosszú bontási idő, por, zaj ...) a keletkező rezgések a megmaradó épületrészeket is megrongálják. Nagyon sok szerkezetnél statikai szempontból eleve tilos a hagyományos bontási technológia alkalmazása.

Régi épületeknél;
A különböző átalakításoknál, szerkezeti vagy gépészeti felújításoknál, vagy ha az épület új funkciót kap, akár az egész épület "átszabása" szükségessé válhat.

Új építkezéseken;
Mai rohanó világunkban a legfontosabb szempont a legrövidebb kivitelezési idő és természetesen a minőség. Amikor a tervek együtt készülnek az épületekkel és a különböző tervmódosítások mindennaposak, szinte elkerülhetetlen a már épülő épületek "átszabása".
Ma már teljesen elfogadott, hogy az új épületek építésénél a betonvágók már a szerkezet építése közben dolgoznak és milliméter pontosan készítik a különbözo áttöréseket. Ezeknek a munkáknak a díjával már eleve számolnak az építkezés költségvetésében.

Néhány példa arra, hogy miért válassza ezt a technológiát:

  • nincs rezgés
  • nincs por
  • mérsékelt behatárolható zajos terület
  • rövid kivitelezési idő
  • mm pontos sík polírozott felületek
  • a szerszámok a vasalást is elforgácsolják ezért az áttörések helye nem függ az acélbetétek helyzetétől (kivétel a statikai szempontok)
  • környezetbarát
  • sok esetben a kivágott elemek újrahasznosíthatósága
    Cégünk a ma ismert legkorszerűbb gyémántszerszámos és más rezgésmentes betonmegmunkálási módokat alkalmazza.

Hogy miért válasszon minket:  
 

tisztelt megrendelőink maximális kiszolgálása
12 év tapasztalat
megbízhatóság
minőség
pontosság
rugalmasság
jól képzett szakembergárda
legkorszerűbb gépek, technológiák
folyamatos fejlesztések
korrekt árak ...

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: