S és T Kereskedelmi Kft.
Város: 1153. Budapest
Utca: Bethlen Gábor u. 25. 5041
Telefon: 06 1 306-3218
Fax: 06 1 306-4467
Mobil:
GPS: 47.5602  - 19.1131
Weblap: www.biztech.hu
E-mail: postmaster@sandt.axelero.net
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
Bemutatkozás:

A céget Salamon Péter alapította az 1990-es évek legelején elektronikai termékek kereskedelmére.

Tekintettel arra, hogy a cég alapítója 1978 óta a vagyonvédelemben szükséges alapanyagok fejlesztésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozik, az elektronikának ez a területe képezi cégünk forgalmának jelentősebb részét.

Sokéves tapasztalat felhasználásával a cég vezetője jelentős szerepet játszott a magyar biztonságtechnikai piac kialakításában, és korszerű szolgáltatások kifejlesztésében. Cégünkhöz kapcsolódó társvállalkozások hozták létre először Budapesten - majd több vidéki városban - a nyilvános, nemcsak a kiemelt üzleti szféra számára elérhető távfelügyeleti rendszereket. Ez jelentős lépés volt a biztonságtechnikai piacon, mivel az ügyfelek vagyonvédelmi rendszerei (mely lehetett tűz, betörés, vagy más jelzésfeldolgozó egység) különböző (rádiófrekvenciás, vagy telefonvonali) átviteli utak segítségével egy központi, úgynevezett monitorszolgáltatóhoz továbbította jelzéseit. A monitor szolgálat a fogadott jelzések kiértékelését követően a helyszínre irányította beavatkozó egységeit.
Ezzel a lehetőséggel megvalósult, hogy a felügyelet nélkül hagyott objektumok (lakások, irodák, üzlethelységek…) a nap 24 órájában, tehát folyamatosan ellenőrzés és intézkedés alatt álljanak.

Cégünk alapvető feladatának tekinti, hogy ügyfeleink részére folyamatosan a legkorszerűbb technikai megoldásokat biztosítsuk, a ma már meglévő rendszereket időszakonként ellenőrizzük, partnereinkkel a kapcsolatot naprakészen tartsuk.
A biztosító rendszerek, valamint a tápvezető szolgáltatások finanszírozására szükség szerint egyedi konstrukciókkal állunk megrendelőink szolgálatára.
A jelátviteli utak (telefon, rádió, GSM, GPRS) tekintetében a biztosítási kockázat arányában ügyfeleink és szakembereink egyeztetnek, s ma már a kivonuló szolgálat tekintetében is választhatnak ügyfeleink.
Folyamatosan bővítjük termékeink és szolgáltatásaink listáját ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére.

Bármely cégünkre, területünkre vonatkozó kérdéssel állunk szíves partnereink rendelkezésére. A további oldalakon megtekinthetnek néhány általunk rendszeresen használt termékeket, melyek kielégítik a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) ajánlatait.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: