Alfacont Kft.
Város: 6000. Kecskemét
Utca: Dankó Pista utca 1. 4926
Telefon: 06 76 329-553
Fax: 06 76 329-553
Mobil:
GPS: 46.8975  - 19.6932
Weblap: www.alfacont.hu
E-mail: alfacont@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Föld, kert, telek - környezetvédelem
Bemutatkozás:

Épületgépész családi vállalkozásunkat 1986-ban alapítottuk.

Tevékenységünket 1988-89 során az épületgépészet-energetika egy szûkebb területe, a mérés- és szabályozástechnika alapelemei felé irányítottuk: üzleti célként az érzékelõk és a beavatkozók területén komplex, a beszerzéstõl a teljes körû javításig terjedõ szolgáltatást határoztunk meg, kiemelten kezelve a karbantartás-javítás területét.

Pozíciónkat a SAMSON és CLORIUS segédenergia nélküli, pneumatikus és elektromos szabályozók javításával szilárdítottuk meg, e területen országosan sok nagyvállalat és intézmény partnere lettünk. Mára több ismert gyártmány vonatkozásában is jelentõs alkatrész és raktárkészletet hoztunk létre. Tekintettel a gyártmányok és típusaik sokféleségére a mûszaki és dokumentációs háttér megteremtése komoly kihívást jelentett, de a felhalmozott tapasztalat és a több mint ezer referenciánk garantálják felkészültségünket.

1998-tól új területként Környezetvédelmi szolgáltatással bõvítettük tevékenységi körünket. E területen az építési engedélyezési eljárás során szükséges környezetvédelmi tervezési munkákkal, szakmai tanácsadással, a vállalkozások mûködése során felmerülõ bejelentési, adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítésével kapcsolatos munkákra vállalkozunk.

2005-tõl „nyitottunk” a szabályozástechnika átfogóbb területei felé: vállaljuk egyedi szabályozási körök, valamint kazánházi folyamatirányítás és számítógépes folyamatmegjelenítés tervezését, kivitelezését.

Amennyiben a fenti területeken munkája során segítségére lehetünk, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.


Schulcz Béla
ügyvezetõ

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: