Mary-Ker Kft.
Város: 2120. Dunakeszi
Utca: Székesdűlő 4918
Telefon: 06 27 351-503
Fax: 06 27 351-352
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.koronateszta.hu
E-mail: mary-ker@mary-ker.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Magányos harcosként versenyez a piacon a nagyobb vállalati vagyonnal rendelkező versenytársakkal a 100 %-ban magyar tulajdonban levő Mary-Ker Kft., amely 1990-ben alakult meg.

Fő profilunk a kiváló minőségű, és a magyar piacon egyedülálló módon friss, pasztőrözött tojáslé felhasználásával készülő 4 és 8 tojásos, illetve tojás nélküli gépi száraztészták gyártása és forgalmazása

Célunk:

Termékeink széles választékával, biztonságával és folyamatos jó minőségével elismerést szerezzünk a belföldi és nemzetközi piacokon, azt folyamatosan megtartsuk és növeljük a piaci részesedésünket partnereink hosszútávú megelégedettsége mellett.

Megfelelő gyártási költség csökkentés mellett hatékonyan működjünk.

Ennek érdekében a Mary-Ker Kft-nél az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány előírásain alapuló, és az IFS élelmiszer-biztonsági szabvány 4. kiadásának követelmény rendszerét is teljesítő minőségirányítási rendszert működtetünk, melynek fenntartását és tökéletesítését folyamatosan végezzük. A rendszer szerves része a hatékony veszélyelemző, megfigyelő és kockázatkezelő HACCP rendszer, melyet a működtetés óta összegyűlt adatok alapján folyamatosan továbbfejlesztettünk.

Alapvető célnak tekintjük, hogy termékeink megfeleljenek a hatósági előírásoknak és a fogyasztói elvárásoknak, magas szintű higiéniai fegyelem betartása mellett, korszerű körülmények között készüljenek, és élelmiszer-biztonsági szempontból aggálymentesek legyenek.

Termékeink előállításához szükséges anyagok beszerzésénél nagy súlyt fektetünk a beszállítók megbízhatóságára és az anyagok jó és egyenletes minőségére is, és azok minőségének ellenőrzésére.

A vezetés biztosítja, hogy minden szinten megismerkedjenek a társaság minőségpolitikájával, a minőségirányítási rendszer céljaival és megvalósításának módszereivel. Folyamatos oktatással biztosítjuk a minőségi munkavégzést és annak fejlesztése érdekében mindent megtegyenek dolgozóink.

A biztonság és minőség folyamatos javítása érdekében a minőségügyi szabványnak megfelelő belső és külső auditokat folytatunk, a kialakított minőségirányítási rendszert folyamatosan fenntartjuk és továbbfejlesztjük.

A termelés során szem előtt tartjuk a környezetvédelmi előírásokat.

Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatot jelent, melynek eredményeképpen vevőink elvárásainak megfelelő minőségű terméket adunk.

Jelszavunk:

"Minőség, biztonság, szavatosság, pontosság, megbízhatóság."

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: