Quality Consult Kft.
Város: 1152. Budapest
Utca: Szőcs Áron utca 2-4. 4840
Telefon: 06 1 271-0336
Fax: 06 1 271-0337
Mobil:
GPS: 47.5623  - 19.1163
Weblap: www.qualityconsult.hu
E-mail: bp@qualityconsult.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
        *  Szolgáltatás - üzleti partner
        *  Szolgáltatás - vállalkozás
Bemutatkozás:

A Quality Consult Kft. teljes körű felelőséggel ajánlja Önnek a vállalatirányítás egészére kiterjedő tanácsadói szolgáltatásait.

Társaságunk azzal a céllal alakult, hogy tevékenységével kiszolgálja azon szervezeteket, valamint üzleti vállalkozásokat, amelyeket folyamatosan követik a XXI. Század kihívásait. Dinamikusan fejlődő vállalatként magunk is tapasztaljuk, hogy nem elég a jelenkor lendületesen változó gazdasági, piaci, technológiai tendenciáit figyelemmel kísérni, azokra a lehető leggyorsabban reagálni szükséges, illetve azok fejlesztéseit alkalmazni kell. Természetesen mindezt csak a kiélezett piaci versenynek megfelelően, a hatékonysági szempontok előtérbe helyezésével érdemes megtenni.

A Quality Consult Kft. több éves szakmai előélettel, és megismerve a piaci igényeket egy gyorsan reagáló, hatékony vállalkozást hoztunk létre. Az alapítók munkáját régi ismeretégből származó önálló vállalkozók segítik, így garantálva a szakmai munka megbízhatóságát.

Hiszünk abban, hogy a minőségi szolgáltatás egyre nagyobb teret hódit meg. Felismerve az ebben rejlő piaci előnyöket, vagyis azok a vállalkozások, akik magas szintű szolgáltatást nyújtanak, képesek lesznek mindig az élbolyban haladni.

Az Európai Unió-hoz való csatlakozás követelményei miatt a minőségbiztosítás igen fontos szerepet tölt be a leendő új partnerek kapcsolatában.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: