Atenád Kft.
Város: 2120. Dunakeszi
Utca: Pallagh utca 83. 4828
Telefon: 06 27 547-670
Fax: 06 27 547-671
Mobil:
GPS:  -
Weblap: www.atenad.hu
E-mail: info@atenad.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - nyílászárók
Bemutatkozás:

A vállalkozási tevékenységünket 1997 januárjában árnyékolástechnikai késztermékek és azok alkatrészeinek nagykereskedelmével kezdtük meg. Ma, több év távlatából visszatekintve elmondhatjuk, hogy cégünket gyakorlatilag országszerte ismeri és elismeri a szakma.
Munkánk eredményeként büszkék lehetünk arra, hogy vállalkozásunk több mint húsz főt foglalkoztat és 2005 februárjától Dunakeszin, egy új építésű 1700 m2-es üzemcsarnokban végezhetjük kereskedelmi tevékenységünket.

Árnyékolástechnikai termékek közül az első üzleti évünk során indítottuk el a szalagfüggöny és műanyag redőnyrendszerek gyártását.
Cégünk termékpalettája mára kiegészült különböző fix-, és mobil szúnyogháló rendszerek gyártásával és külön örömünkre szolgál, hogy 2003 szeptemberétől megkezdhettük a német heroal-Johann Henkenjohann Gmbh. által gyártott kiváló minőségű alumínium redőnyrendszerek magyarországi értékesítését és forgalmazását.

Célunk, hogy termékeinket közvetlenül, vagy a viszonteladói hálózatunkon keresztül közvetve jutassuk el lakossági és közületi ügyfelek részére. Várjuk azon viszonteladó cégek jelentkezését, akik épületek tervezésével, kivitelezésével, nyílászáró rendszerek gyártásával, értékesítésével foglalkoznak és érdeklődnek árnyékolástechnikai termékeink és szolgáltatásaink iránt.

A minőség fokozása érdekében célunk, hogy 2005-ben legalább két termék rendelkezzék EMI minősítéssel, és cégünk ISO minősítésének folyamata is befejeződjék.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: