Estrich Partner Bt.
Város: 1161. Budapest
Utca: Csömöri út 139. 4775
Telefon: 06 1 402-4045
Fax: 06 1 402-4046
Mobil: 06 20 462-1610
GPS:  -
Weblap: www.estrichpartner.hu
E-mail: info@estrichpartner.hu
Tevékenységi körök:
        *  Építőipar - egyéb
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

Cégünk 1992-ben alakult. Több éves németországi, majd az 1994. évet követően magyarországi kivitelezői gyakorlattal a hátunk mögött 2001-ben egy olyan szakkereskedést hoztunk létre, ahol az estrich- és aljzatbetonozással foglalkozó cégek a szerszámoktól a segédanyagokig mindent egy helyen beszerezhetnek.

Még kivitelezői korszakunkban állandó problémaként tapasztaltuk, mennyi idő és milyen körülményes ehhez, az akkor még alig ismert új aljzatkészítési technikához, a különféle anyagok biztosítása. Kizárólagos importtal értékesítjük az estrichbeton minőségét döntően befolyásoló estrich adalékszert partnereink számára. Ez garantálja ugyanis, hogy az elkészített estrichbeton ne adja fel a vizet, így az könnyen glettelhetővé válik, valamint a felületet feszessé teszi, ami ennek eredményeképpen nem porlik. A gyártó cég több, mint negyven éves múltra tekint vissza a német estrich piacon és ESTROLITH márkanévvel ellátott termékeivel már egész Európában jelen van.

Az ipari padlók kivitelezésével foglalkozó cégek figyelmét a MORFICO termékcsaládra szeretnénk felhívni. A cseh gyártó cég svéd licenc alapján kiváló minőségben gyárt kéregerősítőt, ipari padlókhoz javító habarcsot, önterülő felületkiegyenlítőt, önterü1ő ipari padló bevonatot 4 - 10 mm vastagságú ipari padlók készítéséhez. Az elkészített ipari padlók tulajdonságai többek között a nagy kopásállóság, a gyors szilárdulás, a minimális zsugorodás, a fagyállóság, a pormentes felület és a kitűnő-tapadás. Az MFC termékekkel készített ipari padló bevonatoknál a kiváló minőség mellett külön kiemelendő, hogy a minimális zsugorodás eredményeképpen hajszálrepedés az ún. "pókhálósodás" a beton felületén nem alakul ki.

Folyamatosan szem előtt tartva partnercégeink igényeit, kifogástalan minőségű termékeinket továbbra is versenyképes árakon kínáljuk házépítőknek, szakcégeknek betonüzemeknek egyaránt:, Budapest és környékén ingyenes kiszállítással.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: