Tézs Kft.
Város: 1152. Budapest
Utca: Szilas park 10. 4748
Telefon: 06 1 415-0518
Fax: 06 1 417-1044
Mobil: 06 30 377-7318
GPS: 47.5509  - 19.1405
Weblap: www.tezskft.hu
E-mail: tezs@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ingatlan - ingatlan irodák
Bemutatkozás:
Cégünk a TÉZS.KFT. 1993-ban alakult családi vállalkozásként.
Fő tevékenységünk az ingatlanforgalmazás, az ingatlanközvetítés és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. (Festés és Asztalos munkák is.)
 
Irodánk Budapesten a XV. kerület Szilas park 10 szám alatt található a MEHOLA ÜZLETHÁZ-ban (PÓLUS CENTER és az ÁSIA CENTER között).
 
Ha vásárol, vagy bérel ez a szolgáltatásunk ingyenes!
 
Gyorsan, egyszerűen és önállóan megtalálhatja az Önnek legjobban megfelelő ingatlant, mivel a kínálatunkba a társirodáink ajánlatait is beleértve 7000-nél több ingatlankínálatból választhat.
Ha megtalálta kérjük mielőbb jelezze, mivel adatbázisunk folyamatosan változik.
Ha mégsem talál megfelelő ingatlant akkor a KERES adatlap kitöltése és elküldése után azon leszünk, hogy megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbbet.
 
Ha ingatlant kíván eladni, kiadni – akkor a  KÍNÁL  adatlap kitöltése és elküldése után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetett időpontban helyszíni felmérést végez. Szemrevételezés után megbízási szerződésben rögzítjük a feltételeket . felvesszük az ingatlan adatait, majd a tulajdonos hozzájárulásával digitális fotókat készítünk.
Szükség esetén tanácsot adunk az eladni/kiadni kívánt ingatlan reális piaci értékéről.
Megbízás után az ingatlan adatai azonnal számítógépes adatbázisunkba kerülnek. Így gyorsan elkezdhetjük az adott ingatlannak megfelelő vevő/bérlő felkutatását irodánkon belül, valamint munkánkban segítségünkben van, hogy országos szinten 170 partnerirodával állunk szinte órára kész számítógépes és személyes kapcsolatban. Mindezek mellett folyamatosan hirdetjük ránk bízott ingatlanokat a nyomtatott sajtóban, az Interneten, saját Honlapunkon (igény szerint fotókkal).
 
Míg az eladás/kiadás meg nem történik addig szolgáltatásunk ingyenes.
 
Sikeresség esetén díjaink:
-         bérbeadásnál egyhavi bérleti díj
-         eladásnál az ingatlan eladási árának 3%-a
-         (Vagy az ingatlan értékétől függően megegyezés szerint)
-         (Szerződéskötéskor a foglalóból, kaucióból vagy a vételárból történik.)
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: