Select Appointments Magyarország Személyzeti Tanácsadó Kft.
Város: 1094. Budapest
Utca: Páva utca 8. 4724
Telefon: 06 1 453-2000
Fax: 06 1 453-0570
Mobil:
GPS: 47.4808  - 19.0718
Weblap: www.select.hu/select.htm
E-mail: contact@select.hu
Tevékenységi körök:
        *  Állás - munkaerő közvetítők
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

Az első Select Appointments Személyzeti Tanácsadó Irodát 1980-ban alapították Londonban azzal a céllal, hogy mind ügyfeleinek, a megrendelő vállalatoknak, mind a munkavállalóknak első osztályú és testre szabott munkaerő-közvetítő szolgáltatást nyújtson.
A Select 1990 óta jelentős munkaerő-közvetítő céggé vált, ma az egyik legismertebb professzionális cégcsoport Nagy-Britanniában, emellett nagy ütemben bővíti nemzetközi hálózatát.

Jelenleg a világ 25 országában 605 Select iroda nyújt különböző személyzeti tanácsadást klienseinek. Cégünk 1999 novemberében összeolvadt a VEDIOR BV.-vel s ezáltal a földkerekség vezető személyzeti tanácsadó cégeinek egyike lett.

Ez a növekedés meggyőző bizonyíték arra, hogy a választott név és a minőségi szolgáltatás melletti elkötelezettség beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

A Select Appointments rövid története és filozófiája

A munkaerő közvetítésének csak egyetlen mércéje van, a közvetített munkaerő minősége. Minden egyes jelöltünknek bizonyítania kell szakmai és személyiségbeli rátermettségét, csak így tudjuk garantálni, hogy a felek kölcsönösen megfeleljenek egymásnak. A sikeres munkakapcsolathoz személyiségnek és ambíciónak mindkét oldalon illeszkednie kell egymáshoz.

A Select Appointments Magyarország Személyzeti Tanácsadó Kft. 1994 óta működik Magyarországon. Cégünk a Vedior csoport tagja.

Adatbázisunk több ezer önéletrajzot tartalmaz, jelöltjeink szakmai tudása széleskörű. A kiválasztás során - bármely tevékenységről legyen szó - mindig ügyfeleink igényei alapján választjuk ki a jelölteket.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: