Palota Körtex Textilipari Kft.
Város: 1152. Budapest
Utca: Rákosmező utca 6. 4673
Telefon: 06 1 271-0190
Fax: 06 1 306-7935
Mobil:
GPS: 47.5641  - 19.1282
Weblap: www.telnet.datanet.hu/~pktextil
E-mail: pktextil@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - ruhaipar, textilipar
Bemutatkozás:

1984-ben alakult meg a Palota Körtex Kft első jog elődje szövetkezeti szakcsoport formában.

1988 január 1-én megalakítottuk a Palota Körtex GMK-t. Az önnállósult vállalkozás folyamatos műszaki és gazdasági fejlesztésünk eredményeképpen a hazai kötöttipar jól ismert, megbízható vállalkozásává vált.

A termelési volumen növekedése, a gazdasági kapcsolatok fejlődése és a piaci viszonyok változásai miatt szükségessé vált a társaság átalakítása. 1994 január 1-től Palota Körtex Kft néven folytatjuk a körkötött kelmék gyártását.

A kötőgépeink műszaki adottságai lehetővé teszik női és férfi, alsó és felső ruházati anyagok gyártását. A gyártásban folyamatosan szereplő fő kelme típusok: Egyszínoldalas, interlock, bolyhos és bolyhozatlan bélés kelme, frottír, elasztikus kelmék, testátmérős, Jacquard mintás kelmék, minden színhez passzé, filmnyomott és transzfer nyomott anyagok divatos mintákkal.

A Palota Körtex Kft a folyamatosan fejleszti kötési kapacitását mennyiségi és minőségi területen egyaránt. Minden évben új beruházások biztosítják, hogy a vevőink elvárásainak jobban megfelelő választékot és folytonosan javuló minőségű árut tudjunk kínálni. Teljes kötési kapacitásunk eléri a havi 40 tonnát.

Üzemünkben termékeinket korszerű, rendszeresen karbantartott körkötőgépekkel, szigorúan ellenőrzött technológiával készítjük. . .

Vevőinket kulturált körülmények között szolgáljuk ki. A kelméket könnyen áttekinthető polcrendszeren mutatjuk be. A tágas földszínti eladótér és pincében elhelyezett raktár között lift könnyíti meg az anyagok szállítását.

Több mint száz színben gyártjuk anyagainkat. Új színeket minta alapján és a PANTONE színkártya szerint egyaránt rendelhet tőlünk. 

 Egyedi igények megbeszéléséhez, nagyobb volumenű szállítások vagy bármely más feladat részletes megbeszéléséhez kellemes hangulatú tárgyalóval rendelkezünk

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: