Office Depot Hungary Kft.
Város: 1146. Budapest
Utca: Szabó József u. 6. 4667
Telefon: 06 1 460-2300
Fax: 06 1 460-2301
Mobil:
GPS: 47.5063  - 19.0933
Weblap: www.officedepot.hu
E-mail: rendeles@officedepot.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
Bemutatkozás:

Cégismertető

Office Depot - az "irodabirodalom"

Az Office Depot a világ legnagyobb irodai áruház lánca, több mint 1.200 egységgel, és 14 milliárd dollár feletti éves nettó árbevétellel, 23 országban van jelen: az Egyesült Államokban, Angliában, Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Costa Ricában Franciaországban, Guatemalában, Hollandiában, Írországban, Izraelben, Japánban, Kanadában, Kolumbiában, Lengyelországben, Luxemburgban, Mexikóban, Németországban, Olaszországban, Svájcban, Szalvadorban, Tájföldön és 1997 óta Magyarországon is.

Az Office Depot név mára fogalommá vált: mindenhol a megbízható minőség, a kedvező árak, a széles választék és a kiterjedt szolgáltatási kör szinonímája. Az Office Depot új színt hozott a hazai kereskedelembe: az első olyan áruházlánc, amely az otthoni dolgozószobától a nagy irodaházakig a berendezési tárgyak és technikai eszközök teljes skáláját kínálja. Valódi "irodabirodalom", választékából a gemkapocstól a bútorokon át a számítógépekig minden beszerezhető, ráadásul nemcsak az áruházakban, hanem katalógusból telefonon, faxon és e-mail-en is. Visszavásárlási garanciát nyújt, vállalja az irodák megtervezését, az irodai és számítástechnikai berendezések üzembe helyezését, nyomdai és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is végez: így itt egy helyen minden megtalálható, ami a kényelmes és eredményes irodai munkához szükséges.

Office Depot - a magyar piac

 Az Office Depot Magyarországon is piacvezető pozícióra tör. Első áruházát 1997 novemberében nyitotta meg a budapesti Pólus Centerben (1.760 m2). 1998 decemberében újabb Office Depot egység nyílt, a törökbálinti Atlanta Centerben 1.342 m2-en és új Deliveri Centert hozott létre (2.600 m2). A harmadik magyarországi egység 1999. augusztusában nyílt a győri Interspar Centerben (896 m2). A negyedik áruházat a Récsei Centerben nyitottuk meg 2004. májusán 720 m2-en, ezután 2005. augusztusán jött létre újabb egység Kecskeméten (737m2) a Malom Központban, majd egy hónappal később nyíregyházi Stop.Shop-ban újabb Office Depot üzletet (725 m2) nyitottunk meg. A magyarországi lánc összesen több mint 220 munkavállalót foglalkoztat, 2004-es árbevétele több mint 5 milliárd forint volt.

Office Depot - tervek

A terjeszkedést teljes egészében törzstőkeemelésből fedező Office Depot tervei között szerepel még további 4 nagyobb és 5 kisebb egység megnyitása Magyarországon.
Ezek megvalósulásával további több száz embernek ad majd munkát a cég.
A terjeszkedés folytatódik Kelet- és Közép-Európa más területein, így a szomszédos országokban is.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: