Front-Dent Kft.
Város: 1094. Budapest
Utca: Ferenc tér 5. 4628
Telefon: 06 1 218-0244
Fax: 06 1 476-0761
Mobil:
GPS: 47.4805  - 19.0671
Weblap: www.frontdent.hu
E-mail: frontdent@axelero.hu
Tevékenységi körök:
        *  Egészség - gyógyászati segédeszközök
        *  Kereskedelem - kis és nagyker
Bemutatkozás:

A FrontDent Kft. 1995-ben alakult meg, az akkori L&L Dental Kft. budapesti képviseleteként. Cégünk az alapító és egyben cégtulajdonosok - Bakonyi Zoltán és Bessenyei Gábor - irányítása alatt olyan rohamos fejlődésnek indult, hogy az alapítás után néhány évvel már leváltunk az L&L hálózatról és 1999-ben saját üzlethelységet nyitottunk.

Az első - Karinthy Frigyes u.13. alatti - üzlethelység is hamarosan kicsinek bizonyult, így Budapest más pontján is üzletet nyitott a FrontDent. Erre nemcsak az egyre bővülő árukészlet raktározási gondjainak megoldása miatt volt szükség, de azért is, hogy fogorvosaink, vásárlóink kiszolgálását a korábbinál is magasabb színvonalon tudjuk ellátni.

2001-ben újabb jelentős változás állt be a FrontDent életében, amikor átvettük a Degussa Dental termékeinek értékesítését. A FrontDent logikus választás volt, amikor németországi központ úgy döntött, hogy a Degussa átszervezvén értékesítési rendszerét - árukészletét eladva - a disztribúciós és logisztikai feladatokkal egy a fogászati piacot jól ismerő, szakmailag kiemelkedő céget bíz meg. A FrontDent és a Degussa magyarországi egyesülésével a FrontDent újabb termékcsoportok forgalmazása és piaci szegmensek felett szerezte meg egyedülálló befolyását. Az új kibővült termékportfolió magába foglalja a fogtechnikai anyagokat és készülékeket, nemes- és nem nemesfém ötvözeteket, kerámiákat, implantációs és csontpótló anyagokat, mely a korábban meglévő igen széles választékkal együtt teszi a FrontDent-et Magyarország legnagyobb fogászati kereskedő cégévé.

A céghez tartozó saját üzlethelységeket jelenleg az ország 4 pontján találják meg az igényes fogorvosok. Az elmúlt 7 év alatt már 20-fősre bővült FrontDent orvoslátogató-üzletkötői azonban szinte mindenkit felkeresnek, akik széles termékválasztékunkra és az évek alatt felhalmozott szakmai tapasztalatainkra alapozzák fogászati praxisukat.

Tudjuk, hogy az idő a legnagyobb kincs, ezért ezen internetes oldalak is azt a célt szolgálják, hogy további információval segítsük Önöket, megkönnyítve a már ismert termékek beszerzését az "e-business" csatornáján keresztül. Kérjük véleményüket, ötleteiket osszák meg velünk, hogy tovább fejleszthessük a FrontDent webpage-t.

Célunk továbbra is változatlan: A legmagasabb szinten kiszolgálni vásárlóinkat egyaránt.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: