Duna House Franchise Kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Szent István tér 7. 4627
Telefon: 06 22 505-967
Fax: 06 22 505-968
Mobil:
GPS: 47.1882  - 18.4123
Weblap: www.dh.hu
E-mail: szf.istvan@dh.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ingatlan - ingatlan irodák
Bemutatkozás:

Székesfehérváron a Szent István tér 7-es szám alatt, a régi Kuruc sarkon, található vidéken az elsők között nyíló irodánk. Az iroda a belváros szélén helyezkedik el, amelyet gyalogosan és autóval is könnyű megközelíteni, a közelben parkolási lehetőség is ajánlkozik az érdeklődőink számára, a szemben levő Vörösmarty téren.

Irodánkban lelkes, fiatal csapat próbálja meg kielégíteni az eléjük állított igényeket. Értékesítőink nagy odafigyeléssel, körültekintően dolgoznak, megpróbálják a szolgáltatásukat a legmagasabb színvonalon tartani. Az iroda Magyarország egyik legnagyobb adatbázis hátterével dolgozik, amelyben országosan több ezer lakás található.

Értékesítőink nem csak Székesfehérvár és környékén segítenek az ingatlanok eladásában - vételében, de budapesti, vagy akár debreceni ingatlanokkal kapcsolatban is tudnak segíteni, ahol szintén partnerirodánk van. A jövőben, ha bármilyen problémája akad ingatlanjának értékesítésével, esetleg szeretne új ingatlant magának vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: