EverNet Kft.
Város: 1152. Budapest
Utca: Szőcs Áron utca 18-22. 4622
Telefon: 06 1 271-1180
Fax: 06 1 271-1179
Mobil:
GPS: 47.5613  - 19.1182
Weblap: www.evernet.hu
E-mail: evernet@evernet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Számítógép javítás és szervíz.
Üzletünkben vállaljuk számítógépek hardver és szoftver javítását és karbantartását. A tevékenység részleteiről a számítógép szerviz címszó alatt tájékozódhat. 

Internet elérés/számítógép használat üzletünkben.

Az üzletünkben három számítógépeken, szélessávú Internet elérési lehetőséget áll ügyfelein rendelkezésére. Ezeken a gépeken igényeik szerint intézhetik levelezéseiket, elvégezhetik letöltéseiket, böngészhetnek az Interneten és kedvenc képeiket akár fotó akár fekete fehér lézer nyomtatói minőségben kinyomtathatják. A számítógépek nemcsak Internet elérésre, hanem saját irodai feladatok ellátására is rendelkezésre állnak. Szükség esetén szakszerű segítséget nyújtunk az egyes feladatok elvégzéséhez.

Helyszínen végzett javítások és karbantartások.
Megrendelőink igényei szerint, a megrendelők irodáiban vagy lakásán is elvégezzük számítógépeik vagy akár több számítógép vagy a teljes számítógép rendszer helyszíni javítását. Előre ütemezett karbantartási és rendszer-felügyeleti szolgáltatásokat is vállalunk. A tevékenység pontos részleteiről a helyszíni javítások címszó alatt tájékozódhat.

Rendszerfelügyelet.
Általában szolgáltatási szerződés keretében, a megrendelőink igényeinek megfelelő egyéni konstrukcióban vállaljuk teljes számítógépes rendszer(ek) felügyeletét. Ebbe a szolgáltatásba beletartozik a hardver eszközök karbantartása és javítása, a szoftver rendszer felügyelete, különféle hálózati elérések felügyelete és karbantartása.

Számítógép hálózatok.
Vállaljuk számítógép hálózatok kialakítását azok megtervezésétől kezdődően azok teljes elkészítéséig, legyenek ezek akár helyi akár távoli elérést megvalósító hálózatok. Cégünk egyik specialitása az olcsó, de a felhasználók részére komoly használati értéket biztosító, VPN rendszerek tervezése, létesítése, működtetésének felügyelete. Részletesebb információkért kattintson ide.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: