DataBridge Kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: Távirda utca 8. 4604
Telefon: 06 22 507-807
Fax: 06 22 507-806
Mobil:
GPS: 47.1911  - 18.4138
Weblap: www.databridge.hu
E-mail: info@databridge.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

A DataBridge Mérnöki Szolgáltató Kft. főként egyedi szoftverek fejlesztésével, hálózatépítéssel, Linux és Windows hálózatok integrációjával, továbbá számítógépes háttértámogatást igénylő környezetvédelmi transzmissziós számítások elvégzésével foglalkozik. Fiatal és dinamikusan fejlődő csapatunk tagjai az informatika mellett számos más szakterületről (környezetvédelem, karbantartásirányítás, idegenforgalom) szereztek már tapasztalatokat eddigi pályafutásuk során, ezért jó rálátással rendelkeznek arra, hogy egy átlagos felhasználó milyen igényeket támaszt egy informatikai rendszerrel szemben, így képesek hatékony és jól működő megoldások kialakítására, melyekben a technika nem fontosabb az embernél.

Célunk a már bevált és a legújabb technológiák olyan mérvű ötvözése, amely lehetővé teszi emberközeli, felhasználóbarát alkalmazások készítését, továbbá a vezeték nélküli adatközvetítő technikák mind nagyobb terű integrálását alkalmazásainkba. Az elmúlt gazdasági év tapasztalatai, kihívásai megmutatták, hogy az általunk kínált rugalmas megoldásokra igény van, mert partnerkapcsolataink által komplett szolgáltatást nyújtunk, miáltal Ön időt és pénz takaríthat meg.

Amit cégünk kínál az Ön számára:

A sémákra épülő, nagy hely- és erőforrás igényű alkalmazások helyett gyors és hatékony, személyre-cégre szabott felhasználói programokat fejlesztünk.

A szoftveres megoldásaink által kezelt, és nyomtatott jegyzőkönyvek megfelelnek a hatályos jogszabályoknak, szabványoknak, ezzel biztosítva a szakszerű, hatékony működést.

A legjobb referencia az a partner, aki megtalálta nálunk a számítását és elégedett megoldásainkkal!

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: