PLT Méréstechnikai Kft.
Város: 1151. Budapest
Utca: Fő út 24. 4487
Telefon: 06 1 271-0969
Fax: 06 1 307-3441
Mobil:
GPS: 47.5671  - 19.1245
Weblap: www.pltkft.hu
E-mail: mail@pltkft.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Működési terület :

A PLT Méréstechnikai Kft az ipari elektronikus mérőműszerek rendkívül széles választékából a nyomás, hőmérséklet,  vízmélység mérésére szakosodott. Ezek a területek önmagukban is meglehetősen tágasak, hiszen például  a "nyomásmérés" címszó alá tartozik a rendkívül kicsi, néhány Pa mértékű légnyomás-különbség, valamint a többszáz bar-os  hidraulikus rendszerek nyomásának mérése is, amelyekre a PLT egyaránt kínál a mérési tartománynak,  a felhasználók igényeinek, és a használat változatos körülményeinek megfelelő, jó minőségű műszereket. 

Tulajdonosi viszonyok :

A cég 1995-ben jött létre  hasonló témával foglalkozó kisebb vállalkozások utódaként. A PLT annyiban "családi vállalkozás" - nak tekinthető, hogy bejegyzett tulajdonosai  egyazon család tagjai. A  PLT azonban más szempontból is családias. Ezt az alkalmazottak kis száma (4)  és a cégvezetés tudatosan kialakított stílusa, a munkahely légköre teszi lehetővé.  Bizonyos, hogy a cég évről évre emelkedő eredményei is a szokásos munkahelyi tevékenységen felülemelkedő összefogásnak köszönhetőek..

Ügyfélkör  :

A PLT ügyfelei elsősorban a magyarországi gyógyszer és vegyipar, kőolaj és gázipar, valamint a vízfelhasználás és -termelés területén működő nagyvállalatok és kisebb cégek. 2001 óta a PLT már külföldi megrendelésre is termel, és várhatóan a külföldi szállítások aránya és mennyisége a jövőben emelkedni fog. A cég számára az üzletfelek visszajelzései jelentik a legfontosabb információt. Ez az ismeretanyag határozza meg a műszaki és gazdasági fejlesztés fő irányait és ütemét. Az ügyfelek igényeihez való maximális alkalmazkodás, a vevők korrekt kiszolgálása teszi lehetővé a PLT stabil fejlődését és mint megbízható cégről alkotott kép kialakulását. A PLT bizonyos értelemben az alkalmazottait is  "ügyfeleknek" tekinti, és arra törekszik, hogy elégedetten és biztonságérzettel végezhessék munkájukat.

Specialitások :

A PLT a nyomás, hőmérséklet, stb.  mérések területén szinte minden szokványos mérési feladatra tud megfelelő megoldást kínálni.  Emellett néhány különleges nyomásmérési problémában egyedülálló fejlesztési eredményekkel büszkélkedhet.  A nagyon kicsi (néhány Pascal nagyságrendű)  légnyomás-különbségek megbízható mérését csak kevés cég tudja megoldani, általában igen magas árú, laboratóriumi jellegű műszerekkel.  A PLT Prolog-3 rendszerű műszerei  még a tized-Pascal tartományban is kellően pontos értékeket szolgáltatnak mégpedig ipari körülmények között, az ipar által elfogadható árszínvonalon.

Másik specialitásunknál nem elsősorban méréstechnikai problémát kellett megoldani. A szennyvíztechnológiában használatos eszközök félelmetes ellensége a korrózió, de súlyos gondot okoz, ha a víz túl sok zsírt és egyéb hordalékot szállít. A PLT "SP- " típusú, hidrosztatikus nyomásmérés elvén alapuló szennyvízszondája a legagresszívebb, legkellemetlenebb szennyvizek esetén is bevált

Tevékenységi körök:

  • Elektronikus nyomás
  • Vízmélység
  • Hőfok
  • RH távadók
  • Adatgyűjtő szoftverek gyártása, forgalmazása
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: