Pentele Horgászcentrum
Város: 2400. Dunaújváros
Utca: Magyar út 44. 4441
Telefon: 06 25 286-737
Fax:
Mobil: 06 20 957-9997
GPS: 46.9793  - 18.9335
Weblap: www.pentele-hc.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Egyéb - hobbi
        *  Kereskedelem - egyéb
Bemutatkozás:

Kedves Horgászok, Sporttársak!

Mivel Dunaújváros a Duna közelsége és a környező horgászvizeknek köszönhetően horgászat terén kiválló adottságokkal rendelkezik, vizeinket számos helyi és vidéki horgász keresi fel az év valamennyi szakában.
 
2002 február 10-én nyitott meg Dunaújváros legnagyob választékkal rendelkező horgászcikk és hajózási kellék szaküzlete, melyben a horgászat valamennyi műfaját "űző" sporttársunk kiszolgálásában rendszeres akciókkal és képzett személyzettel állunk rendelkezésére.
 
Mi fontos a számunkra?

minőségi termékek, versenyképes árak
vevőink teljes körű, udvarias és szakszerű kiszolgálása
mindíg friss élő csali
termékpalettánk folyamatos bővítése
pontos és szakszerű garanciális ügyintézés 
 
A Pentele Horgászcentrum kiválló kapcsolatot ápol a dunaújvárosi DUNAFERR Horgászegyesülettel, ezért kereskedelmi tevékenységén túlmenően kiemelt feladatának tartja a jelen és felnövekvő horgásznemzedék különböző rendezvényekkel, eseményekkel és horgászversenyekkel történő támogatását.
 
A Pentele Horgászcentrum saját szponzorálású versenyhorgász csapattal rendelkezik PENTELE TEAM néven. A 2003-as országos klubcsapat-bajnokságon első éves csapatunk a 19 fős mezőnyből a rangos 7.helyet szerezte meg, maga mögé utasítva régi, nagy múltu csapatokat.

A jelenlegi országos horgászbajnokság a 2003-as év szenzációs magyar sikerének köszönhetően a világ legerősebb bajnoksága lett.
 
Büszkék vagyunk válogatottunkra, akik a magyar sporthorgászatot a világ élvonalába emelték!

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: