Techno-Control Kft.
Város: 1151. Budapest
Utca: Bem u. 44. 4438
Telefon: 06 1 271-1268
Fax: 06 1 271-1268
Mobil:
GPS: 47.5641  - 19.1146
Weblap: www.technocontrol.hu
E-mail: info@technocontrol.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - automatizálás
Bemutatkozás:

Cégprofil:     
Az ipar minden területén nélkülözhetetlenné vált az irányítástechnika korszerűsítése, felkészítése a XXI. század automatizálási követelményeinek kielégítésére.
Az ezen területen jelentkező új igények ismeretében a TECHNO-CONTROL Ipari Automatikák Mérnöki Iroda KFT évtizedes ipari gyakorlatára támaszkodva ajánlja szolgáltatásait az alábbi területeken:

Ipari folyamatirányítás:

Gázmotor, Kazán, Turbina műszerezés  Ipari számítógép ShivaNT SCADA rendszerrelTechnológiai szabályozások,
PLC vezérlések...
Egyéb automatikai feladatok

Mérnökirodai szolgáltatások:

Rendszertervezés
Elvi-, kiviteli tervszolgáltatás
Fővállalkozás
Szakértői tevékenység
Beruházás bonyolítás
Mérnöki Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ipari folyamatirányítási feladatok megvalósítására a tervezés, beszerzéstől, a kivitelezésen át a kulcsrakész átadásig. Az ipari számítógépes rendszereink mind a koncentrált, mind a területileg osztott ipari folyamatok és gyártástechnológiák adatgyűjtésére, folyamatirányítására alkalmas.

Terepi eszközökként (érzékelők, távadók, végrehajtó- beavatkozó szervek) az ipari automatikai gyakorlatban jól bevált, a megrendelő igényeit minden tekintetben kielégítő széles termék skálából szállítunk.


 Erőművi vezénylőpult és műszerszekrények

SIEMENS, ABB, MODICON, stb… PLC-ket, osztott intelligenciás folyamatcsatolókat, ipari PC eszközöket alkalmazva, felhasználva a korszerű ipari érzékelőket, végrehajtókat, beavatkozókat, a lokális hálózatokkal is együttműködő folyamatirányító programokat, adott feladatra komplett megoldást kínálunk.

A ShivaNT for SQL SCADA Program IBM PC kompatibilis számítógépen futtatható. Képes fogadni az ipari és laboratóriumi méréstechnikában, az anyagvizsgálat területén használt érzékelők jeleit, megteremtve így a lehetőséget a már meglévő telepített mérőeszközök, gépek adatainak automatikus gyűjtésére és utólagos feldolgozására.
A ShivaNT for SQL SCADA demo program letöltése .exe formátumban

A program hálózatos adatgyűjtő funkciója lehetőséget kínál a korszerű minőségbiztosító rendszerek (SPC, SQC) alkalmazásához, statisztikai szabályozások kialakításához, stb...

Több évtizedes energetikai, ipari méréstechnikai, erőműves irányítástechnikai gyakorlatunk
alapozza meg azt, hogy a fenti feladatok megoldására ajánljuk eredményorientált szolgáltatásainkat.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: