Primfix Kereskedelmi és Képviseleti Kft.
Város: 1151. Budapest
Utca: Veresegyházi utca 111. 4433
Telefon: 06 1 306-8379
Fax: 06 1 306-8379
Mobil:
GPS: 47.5818  - 19.1275
Weblap: www.primfix.hu
E-mail: primfix@primfix.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Cégünk a PRIMFIX Kereskedelmi és Képviseleti Kft, rövid nevén PRIMFIX Kft,
elsősorban a Nilfisk-Advance, a Gerni, és a NiTO dán cégek - világviszonylatban is kiváló termékeinek - forgalmazását, szervizelését, alkatrész és tartozékellátását végzi.

Nem utolsó sorban az olasz Künzle&Tasin parkettacsiszoló gépcsalád is, amelyet kedvező feltételekkel tudunk érdeklődő partnereinknek ajánlani.

Az alapítás évétől, 1991-től számítva, számos partnernek szállítottunk ipari porszívókat, súroló gépeket, nagynyomású mosóberendezéseket és terveztünk egyedi takarítási, elszívási megoldásokat.

Tevékenységünk kiterjed a forgalmazott gépek folyamatos tartozék és alkatrész ellátására, beleértve a már régebbi, esetenként 15-20 éves modelleket is.
 Alapvető szempontnak tekintjük, a felmerülő takarítási probléma optimális megoldását, ami annyit jelent, hogy partnerünkkel egyeztetett, hosszútávra szóló műszaki megoldásokat  ajánlunk, kedvező áron, rövid szállítási határidővel, közvetlenül a gyártótól származó importból.
Valamennyi forgalmazott termék rendelkezik az ISO 9002 és ISO 14001 minőségi tanúsítvánnyal, minden tekintetben megfelelnek az EU, valamint a hazai előírásoknak.

A termékek széles skáláján megtalálhatók a Különleges Alkalmazások Központ (SAC) által tervezett egyedi összeállítások, amelyekkel extrém feladatok is megoldhatók.

Nem jelent akadályt, ha a munkakörnyezet por-, vagy gázrobbanás veszélyes, az ilyen területekre is kínálunk gépeket, megoldásokat. Ezen termékek minőségét, a német TÜV és BIA bevizsgálási tanúsítványok igazolják.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: