M3 Logisztikai Kft.
Város: 1151. Budapest
Utca: Székely Elek út 9-11. 4415
Telefon: 06 1 305-2830
Fax: 06 1 305-2831
Mobil: 06 20 421-6242
GPS: 47.5831  - 19.1211
Weblap: www.m3logisztika.hu
E-mail: m3log@ciklo-group.com
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - fuvarozás, fuvarszervezés
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

Cégünk 2000. év júliusától vette át a Budapest, XV. Székely Elek u. 11. szám alatti logisztikai központ irányítását. Ezzel a 10 éves működési múltra visszatekintő vállalat életében új, dinamikus fejlődési korszak vette kezdetét.

A megújult szakmai vezetésünk célja, hogy a Bérlői igényeknek megfelelő méretű és minőségű raktárakat és irodákat, valamint teljes körű logisztikai szolgáltatást biztosítsunk Ügyfeleink részére. Feladataink elvégzésénél a rugalmasságot és a gyorsaságot tartjuk szem előtt, hogy minél jobban tudjunk alkalmazkodni Megbízóink igényeihez. Ennek érdekében Ügyfeleink által bérelt raktárak és irodák infrastrukturális ellátását, fennakadásmentes üzemeltetését 24 órás portaszolgálattal és ingatlanüzemeltető szakembergárdával biztosítjuk.

Több éves szakmai tapasztalatunk és vállalati filozófiaként elfogadott célkitűzéseink biztosítják Megbízóinkkal való hosszú távú és sikeres együttműködésünket.

Cégünk a feladatok ellátásához megfelelő szakembergárdát alakított ki, korszerű jármű-, és rakodógép parkkal rendelkezik. Jelenleg is tudunk közeli árufeladási-, és fogadási lehetőséget biztosítani iparvágányról, de elképzeléseink szerint a telephelyet saját iparvágány építésével rövid időn belül bekapcsoljuk a vasúti forgalomba.

A raktározási tevékenységeink során különös gondot fordítunk az együtt, illetőleg egymás mellett tárolható termékek összeférhetőségére, az élelmiszerek tárolása esetén a HACCP rendszert alkalmazzuk. Társaságunknál jelenleg bevezetés alatt áll az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer is.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: