Alku Kereskedelmi Kft.
Város: 8000. Székesfehérvár
Utca: József Attila utca 25. 4389
Telefon: 06 22 500-147
Fax: 06 22 310-399
Mobil:
GPS: 47.1915  - 18.4174
Weblap: www.alkunet.hu
E-mail: alku@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Számítástechnikai és Irodatehnikai Szaküzlet

Cégünk, az Alku Kereskedelmi Kft. 1989-ben kezdte meg működését. Két jogi személy alapította azzal a céllal, hogy olyan számítástechnikai eszközöket, kellékeket forgalmazzon, melyekkel az egyre fejlődő számítástechnikai cikkek iránti igényeket ki tudja elégíteni. A legkorszerűbb gépek és az ezekhez tartozó alkatrészek mellett mágneses adathordozók, festékszalagok, leporellók, fénymásoló papírok és egyéb számítástechnikai eszközök is megtalálhatóak voltak az árukészletben.

Az első két évben a megrendelők telefonon vagy írásban jelezhették igényeiket, melyeket Székesfehérváron egy, Budapesten pedig két alkalmazott szállított a vevő által megadott címre.

A számítástechnikai  eszközök  fejlődése  és  az  egyre  nagyobb  érdeklődés  hatására 1991-ben Székesfehérváron béreltünk egy üzlethelyiséget, ahol a házhozszállítás mellett megkezdtük az üzletszerű árusítást is. Itt a nagyobb vállalatok és megrendelők mellet a magánszemélyeket, kisebb háztartásokat is kiszolgáltunk, hiszen gyorsan nőtt a számítástechnikai eszközök  felhasználása  nemcsak a munkahelyeken, de az otthonokban is.

A térségben már működő, illetve letelepedő nagyvállalatok, multinacionális cégek számítástechnikai  eszköz,  és  irodai  eszköz  szükségletének kielégítését  segítve,  az  Alku Kereskedelmi Kft. 1991. augusztusában megvásárolt egy 160 m2 – es üzlethelyiséget a belvárosban, amit átalakítások után 1991. novemberében megnyitottunk.

Az üzlethelyiség kiválasztásánál, illetve átalakításánál azokat a szempontokat tartottuk szem előtt, melyek megkönnyítik a vevőknek a vásárlást. Ezek a következők voltak : városközponti elhelyezkedés, jó megközelíthetőség, kiváló parkolási lehetőség, az üzlet áttekinthető, tágas, nem zsúfolt berendezése, mely segíti a tájékozódást az egyes árucikkek között.

Az új üzlet megnyitásával egyidejűleg jelentősen bővült üzleti profilunk. A régi árucikkek mellett híradástechnikai berendezéseket, számítástechnikai szakkönyveket, segédanyagokat, valamint számítástechnikai bútorokat is forgalmazunk.

1996-ban átalakult a cég tulajdonosi szerkezete, a két főről négy magánszemélyre.

Az elmúlt években jelentősen változott a cég kereskedelmi tevékenységének  fő  szerkezete is. Nőtt a számítógép részegységek, a nyomtató- és másoló kellékanyagok (festékek, papírok, fóliák, etikettek) forgalmazása. Megkezdtük fénymásológépek, projektorok árusítását is.

A fogyasztói keresleti igényeket szem előtt tartva törekszünk arra, hogy minden igényt kielégítsünk, ami a vásárlóban felmerül a számítástechnikai, irodai eszközök vásárlásakor még akkor is, ha ezt nálunk még nem lehetett kapni. Árukészletünk bővítésére mindig készen állunk a vevő kívánságai szerint.

A kellékek, alkatrészek forgalmazása mellett 2001-ben nyomtató- és fénymásoló szervizt indítottunk be. Munkatársaink az elromlott készülékeket a kívánt helyszínen vagy szervizünkbe beszállítva karbantartják, megjavítják, az elhasználódott alkatrészeket cserélik. A munkahelyen történő javítással arra törekszünk, hogy ne legyen időkiesés a cégnek, az elromlott készüléket minél hamarabb használni tudják, ne menjen el idő a szállítással.  

A vállalat rövid bemutatásából is látszik fejlődésének üteme, mely az utolsó években egyre gyorsabb, nagyobb mértékű volt.

Az elkövetkezendő évekre azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden vásárlói, megrendelői igényt ki tudjunk elégíteni, a szerviztevékenységet gyorsan, gördülékenyen tudjuk végezni, hiszen a nagyon gyorsan fejlődő világban nélkülözhetetlen a számítástechnika használata, a korszerű gépek alkalmazása és ennek a kívánságnak mi minden szinten szeretnénk megfelelni.

Nyitvatartás:

Hétfőtöl péntekig 8.00-18.00

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: