Diesel-Truck Hungary Kft.
Város: 1151. Budapest
Utca: Bogáncs u. 1-3. 4362
Telefon: 06 1 305-0316
Fax: 06 1 305-0316
Mobil: 06 20 999-3938
GPS: 47.5696  - 19.1357
Weblap: www.dieseltruck.hu
E-mail: dieseltruck@invitel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Jármű - alkatrész, kiegészítő
        *  Kereskedelem - egyéb
Bemutatkozás:

Diesel Truck Hungary Kft.:
Megbízható világmárkák elérhető áron

Budapesten, a Bogáncs úton található a Diesel Truck Hungary Kft. A vállalkozás számos alkatrész világmárka forgalmazója.

A cég 2000. áprilisában alakult - mondta el Hermann Sándor ügyvezető.

A kezdetektől Bosch Hivatalos Márkakereskedő címmel büszkélkedhetünk. Ez azt jelenti, hogy teher- és személygépkocsik esetében a Bosch alkatrészek teljes palettáját forgalmazzuk. Ezen kívül Volvo gyári- és utángyártott haszongépjármű alkatrészeket, a Hella összes termékek és Febi futómű alkatrészeket is forgalmazunk.

A Bosch alkatrészeken belül nagy hangsúlyt fektetünk a diesel alkatrészekre. Ehhez kapcsolódóan minden Bosch rendszerű adagolót (EDC-t is) gyors határidővel javítunk.

Szolgáltatásainkat többek között a Scania Hungária Kft., Bogáncs Center Kft. És több hivatalos márkaképviselet is igénybe veszi.

Cégünk 2002-ben szerződést kötött a Varta Akkumulátor Kft.-vel és megkezdte Varta, Perion, Berga, Optima akkumulátorok, Varta szárazelemek, elemlámpák kis- és nagykereskedelmét.

Nagy hangsúlyt fektetünk az új fejlesztésekre, kiemelten a Varta PRO motive akkumulátorokra. Ez teljesen gondozásmentes, és most bevezető áron kínáljuk partnereink megelégedésére. Viszonteladóinkat kiemelt készlettel segítjük.

A fent említett márkanevek tükrözik Cégünk törekvését: megbízható világmárkák forgalmazása elérhető áron.

2004-ben az árufuvarozással foglalkozó partnereink szélesebb kiszolgálásának érdekében szerszámok, munkavédelemi eszközök, ruhák stb. forgalmazásába kezdtünk. Ennek eredményeként még ugyanebben az évben Gedore szakkereskedők lettünk.

Kis és nagy javításokhoz ajánljuk a jó minőségű és hosszú élettartamú szerszámkészleteinket. Ügyfeleink kérésére segítünk személyre szabottan megválasztani a megfelelő garázsipari szerszámokat illetve gépeket.

Ügyelve a munkavédelmi előírásokra munkavédelmi eszközöket és ruházatot is forgalmazunk.

A fuvarozóknak is fontos az alkatrészek jó minősége, de fontos lehet a gyors kiszállítás is. Ezért Budapesten és környéken a nálunk vásárolt termékeket kiszállítjuk. Erről két autónk gondoskodik folyamatosan. Vidéki vásárlóink postai úton, illetve futárszolgálaton keresztül juthatnak az árúhoz. A postai illetve a futárszolgálati díját mi átvállaljuk, így nem terheli a vevőt.

Saját internetes oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Terveink között szerepel egy webáruház létrehozása a 2006-os évben. Folyamatos akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak, melyekről hírlevelünkből, illetve weboldalunkon tájékozódhatnak. Interneten feliratkozhatnak hírlevél szolgáltatásunkra is. Weblapcímünk: www.dieseltruck.hu.

Bízunk benne, hogy szaktudásunkkal és az eltelt évek tapasztalataival megbízható, korrekt partnerei lehetünk meglévő és leendő ügyfeleinknek!

Reméljük, hogy egy olyan céget sikerült bemutatni Önöknek, amely sokszínűségével elnyeri a Fuvarlevél olvasóinak tetszését is.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: