Qualy-Co Oktatási Tanácsadó
Város: 1141. Budapest
Utca: Fogarasi út 111. 4353
Telefon: 06 1 239-1460
Fax: 06 1 451-0391
Mobil:
GPS: 47.5124  - 19.1345
Weblap: www.qualy-co.hu
E-mail: info@qualy-co.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

Cégünkről
  
CÉGALAPÍTÓ: PőCZE GÁBOR

In Memoriam Pőcze Gábor

"Az egyéni életnek olyannak kell lennie, mint a folyónak: először kicsi, szűk partok közé szorult, szenvedélyesen rohan sziklák és vízesések között. Majd a folyó fokozatosan szélesedik, partjai hátrább vonulnak, vize csendesebben áramlik, s végül is, minden látható törés nélkül beletorkollik a tengerbe, és fájdalommentesen veszíti el egyedi életét. Azt, aki ilyennek látja az életet, nem gyötri a halálfélelem, mivel mindaz, ami számára fontos, folytatódik. És amikor életereje fogytán fáradtsága nő, a pihenés gondolata nem fogja bántani. Én munka közben szeretnék meghalni, abban a hitben, hogy mások folytatják azt, amit én már nem csinálhatok tovább, és megnyugszom a tudatban, hogy ami lehetséges volt számomra, azt meg is tettem."
Bertrand Russel

Cégalapítás

A Qualy-Co Kft jogelődjét, a Qualy-Co Bt-t 1998-ban Pőcze Gábor alapította. A társaság két évvel később, 2000-ben alakult át Kft-vé. 2002 augusztusától - Pőcze Gábor tragikus halála óta - az ügyvezető igazgatói feladatokat Hernádi Jánosné látja el.

Minőségpolitikánk

A hazai közoktatás meghatározó fejlődési iránya a minőségi követelmények szerint alakul.
A minőségi követelmények meghatározása az intézmény szolgáltatásainak igénybevevőire, az intézmények fenntartójára és a nevelők közösségére vár.
A Qualy-Co feladata az együttműködés szakmai támogatása.
Cégünk szolgáltatásai egyre keresettebbé válnak azokon a településeken, ahol ésszerű és a szakmai követelményeket tisztelő kompromisszumot keresnek a szülők, az önkormányzatok és a pedagógusok.
A Qualy-Co szolgáltatásairól a megrendelők nyújtanak referenciát; cégünk képviselői és tanácsadói megbecsülésnek örvendenek minden városban és faluban, ahol már megfordultak. Valamennyien azon dolgozunk, hogy ez így legyen ott is, ahova csak ezután megyünk.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: