Zoma - Hungária Bt.
Város: 1102. Budapest
Utca: Liget utca 34. 4264
Telefon: 06 1 262-7639
Fax: 06 1 262-3352
Mobil: 06 20 922-6152
GPS: 47.4891  - 19.133
Weblap: www.zomahungaria.hu
E-mail: zoma.hun@freestart.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - fuvarozás, fuvarszervezés
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

A Zoma-Hungária Bt. 1995 nyarán alakult meg családi vállalkozásként. A vállalkozás főtevékenysége szállítmányozás.

Az ügyvezető, Nagy Istvánné a MASPED-nél dolgozott közel 20 éven át. Felsőfokú szakmai képesítéssel, és német nyelvvizsgával rendelkezik. Jelenleg a cégben dolgozó mindkét fő a fuvarszervezési tevékenységhez kapcsolódó feladatokat látja el.

A vállalkozás főtevékenysége szállítmányozás. A szállítmányozás az a széleskörű szolgáltatás, amely a fuvaroztatót és a fuvarozót kapcsolja össze és a küldemények továbbításával kapcsolatban a megbízót tehermentesíti a sok utánajárást igénylő munkától.

Tevékenységeink:
az árutovábbítás optimális módjának megtervezése (a küldemények útvonalának kijelölése, a közlekedési ág és jármű megválasztása)
a megbízás végrehajtása (járműmegrendelés, a fuvarozási szerződés megkötése, a fuvarokmány kitöltése stb
a küldeménykövetés
az esetleges károkkal kapcsolatos jegyzőkönyveztetés és
a megbízó helyett, a fuvaroztatóval szembeni különböző eljárás ellátása.

A megrendelőink zömében olyan Magyarországon működő, külföldi tulajdonban lévő, multinacionális cégek, akik valamilyen termelést, ill. gyártást végeznek, és a produktum szállítását külső cégekre bízzák.

Köszönhetően a mindig korrekt üzleti magatartásunknak, állandó, stabil ügyfélkörrel rendelkezünk, vannak megrendelőink, akikkel szinte az indulásunk óta folyamatos üzleti kapcsolatban állunk. Ma már jobbára csak ajánlásokon keresztül keresik meg a céget, a különböző újságokban, telefonkönyvekben elhelyezett hirdetésekből csak kevés árbevétel származik.

Alvállalkozóink - a fuvarozók - felé is maximális korrektséggel járunk el, pontosan betartjuk a fizetési és egyéb feltételeket, ami a szállítmányozási piacon nagy szónak számít.

Az üzleti etika számunkra nem üres frázis, hanem garancia egy hosszú távú siker eléréséhez.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: