Magiszter Hungary 2000 Kft.
Város: 1161. Budapest
Utca: Csömöri út 57. 4238
Telefon: 06 1 405-0894
Fax: 06 1 220-9801
Mobil: 06 20 555-7406
GPS: 47.5222  - 19.1537
Weblap: www.magiszteringatlan.hu
E-mail: info@magiszteringatlan.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ingatlan - ingatlan irodák
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ingatlanközvetítő irodáink vállalják

- Ingatlanok értékesítését, bérbeadását

Felajánljuk elsősorban XVI., XV., XIV., kerületi valamint Fót, Dunakeszi, Göd, Csömör, Kerepes, Kistarcsa vonzáskörzetében ingatlanok eladásában vagy bérbadásában való szakszerű közreműködésünket. Az értékbecsléstől egészen a kulcs átadásáig az adás-vétel minden lépésében szívesen állunk rendelkezésére.

- Ingatlanok értékbecslése

Vállaljuk ingatlanok értékbecslését több éves múltra tekintő piaci ismereteink alapján. Igyekszünk lehető legnagyobb részleteséggel feltérképezni az ingatlant valós értékének meghatározása céljából. Ehhez párosítva piaci és piac-trendi ismereteinket felhasználva látjuk el Kedves Partnereinket érték megállapítással és tanácsadással.

- Ingatlanok felkutatása

Amennyiben Ön ingatlant szeretne vásárolni és körvonalazodtak elképzelései is munkatársaink szívesen segítenek megtalálni az igényeknek leginkább megfelelő ingatlant. A felkutatás után a további ügyintézésben is az Ön rendelkezésére állnak munkatársaink.

Legyen akár szó házról Zuglóban, lakásról Rákospalotán vagy villáról Mátyásföldön igyekszünk elképzeléseinek leginkább passzoló ingatlant megkeresni és ajánlani.

- Tanácsadás

Kollégáink szívesen segítenek tapasztalataikkal minden ingatlannal kapcsolatos területen. Legyen szó jogi vagy pénzügyi kérdésekről vagy egyéb ingatlanokat érintő témáról szívesen megosztják azokat Partnereinkkel.

Nyitvatartás:

Hétfőtől - péntekig 10.00 - 18.00
Szombaton 10.00 - 14.00

Előzetes egyeztetés után a nyitvatartástól eltérő időpontban is tudjuk fogadni Kedves Ügyfeleinket

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: