X-TEL 2000 Kft.
Város: 1161. Budapest
Utca: Rigó utca 40. 4189
Telefon: 06 1 403-3808
Fax: 06 1 405-5364
Mobil:
GPS: 47.5277  - 19.1502
Weblap: www.x-tel.hu
E-mail: varga@xtel.axelero.net
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
        *  Szolgáltatás - kommunikáció
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Az X-TEL 2000 Kft magánszemélyek által 1994-ben alapított telekommunikációs szakcég. Alaptőkénket 1998-ban 3 millió Ft-ra emeltük. Cégünk fő profilja: hagyományos és ISDN telefonalközpontok és az ezekhez kapcsolódó eszközök - telefonkészülékek, üzenetrögzítők, telefaxok, GSM adapterek, DECT rendszerek, hívásfeldolgozók, hangposta - forgalmazása, telepítése, karbantartása, szervizelése.

Tisztában vagyunk vele, hogy partnereink sikeres működésének egyik záloga a gondosan megtervezett, hatékonyan és megbízhatóan működő külső és belső kommunikáció. Ezért jut egyre fontosabb szerep az információ egyik legfontosabb közvetítő közegének: a kapcsolóközpontnak és a hálózatnak.

S hogy mindez üzembiztosan működjön, elengedhetetlen a berendezések körültekintő kiválasztása, szakszerű beüzemelése, jó minőségű, rugalmas kábelhálózat kiépítése, és szükség esetén a gyors szerviz.

Az X-Tel 2000 Kft által forgalmazott berendezések között megtalálhatóak az Alcatel, Canon, Ericsson, Panasonic, Quante cégek termékei. Igény szerint elvégezzük az általunk forgalmazott berendezések beüzemelését és a kapcsolódó hálózatok kivitelezését.

A hagyományos telefon-alközponti hálózatok szerelése mellett vállaljuk a számítógépek működését is kiszolgáló, egységes strukturált hálózatok kiépítését is. Természetesen foglalkozunk a már letelepített rendszerek üzemeltetési problémáival is: bővítés, módosítás, szerviz. Szerződéses partnereink számára biztosítjuk, hogy kritikus meghibásodás esetén, 6 órán belül megkezdjük a hibajavítást.

Amennyiben a hiba a helyszínen nem javítható, úgy a javítás idejére csereberendezést - akár komplett alközpontot is - biztosítunk.

Szolgáltatásaink:

  • kábeltelevíziós hálózatok üzemeltetése
  • digiTV szolgáltatás értékesítése
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: