L-Tér Informatika Kft.
Város: 1141. Budapest
Utca: Komócsy u. 41. 4147
Telefon: 06 1 383-2709
Fax: 06 1 220-1915
Mobil: 06 30 934-5587
GPS: 47.5207  - 19.122
Weblap: www.ltr.hu
E-mail: kozma.attila@ltr.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Az L-Tér Informatika Kft., mint a Bentley Systems Europe hivatalos magyarországi viszonteladója, teljeskörûen forgalmazza és támogatja a Bentley Systems Inc. rendszereit Magyarországon. Ez természetesen magába foglalja a bevezetést megelõzõ tanácsadást, valamint a kiválasztott mûszaki rendszerek beüzemelését és folyamatos karbantartását.
A forgalmazott szoftverekhez tanfolyami képzést biztosít magyar nyelvû oktatási anyagokkal.
Oktatási intézmények számára, valamint a szélesebb felhasználói tábor részére magyar nyelvû tankönyveket készít és ad ki, melyek segítségével magas színvonalon biztosítható a nagy létszámú, hatékony képzés. (pl.: "Térinformatika lépésrõl-lépésre")

A Bentley igen széles temékportfóliójának köszönhetõen (közel 200 szoftver!) nagy szervezeteknél is költség-hatékonyan valósítja meg az Integrált Mûszaki Adatgazdálkodást, mely a különbözõ célból üzemeltetett mûszaki szoftverek és az általuk elõállított, illetve kezelt nagy mennyiségû mûszaki adat hatékony integrációját biztosítja.

A forgalmazás mellett komplex szolgáltatást nyújt mûszaki-informatikai projektek megvalósításában. A forgalmazott és támogatott szoftverek a mûszaki tevékenységeknek majdnem a teljes spektrumát felölelik, így az L-Tér Informatika tevékenysége is igen szerteágazó.

Térinformatikai rendszerek megvalósítása (közmûvek, önkormányzat, környezetvédelem, logisztika, … )
Létesítmény-gazdálkodás (Facility Management)
Üzemi információs rendszerek megvalósítása
Vállalati szintû dokumentumkezelés
Digitális mûszaki tervtárak kialakítása
Mûszaki dokumentumok digitális feldolgozása
Web alapú hálózati adatpublikálás
Alkalmazásfejlesztés

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: