Tssoft Bt.
Város: 2100. Gödöllő
Utca: Köztársaság út 66. 4143
Telefon: 06 28 513-645
Fax: 06 28 513-645
Mobil:
GPS: 47.5856  - 19.374
Weblap: www.tssoft.vnet.hu
E-mail: tssoft@vnet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
Bemutatkozás:

Personal rendszer:

Cégek, vállalatok, vállalkozások, könyvelőirodák, iskolák és egyéb intézmények (továbbiakban alkalmazók) bér- és adóelszámolását, egyes munkaügyi nyilvántartási feladatokkal kapcsolatos ügyvitel számítógépes megvalósítását tartalmazó rendszer. A rendszer Windows 9x / NT / XP operációs rendszerek bármelyikére telepíthető, MS Visual FoxPro fejlesztőrendszerrel készült.

Egy hálózat nélküli gépre vagy akár egy helyi hálózat központi gépére telepített rendszerrel több alkalmazó nyilvántartási feladatát is el lehet ellátni. Az alkalmazók száma illetve az egyes alkalmazókon belüli nyilvántartottak száma elvileg nem korlátozott, csak a rendszer felhasználója által érvényesített használati jog korlátozza.

A rendszerből általában grafikus (Windows) nyomtatások készíthetők, de bizonyos listák kérhetők karakteres (DOS) formában is. A karakteres listázás feltétele az alkalmazott nyomtatón az EPSON vagy HP PCL nyomtatóparancsok ismerete vagy beállításának lehetősége.

A rendszerre történő átállást segíti az adatbázis import funkció, mellyel régebbi DOS alapú rendszerből lehet adatokat átemelni visszamenőleg akár több évről is.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: