Golan Security Kft.
Város: 1145. Budapest
Utca: Szugló u. 125. 4124
Telefon: 06 1 222-0065
Fax: 06 1 222-0065
Mobil: 06 70 278-7007
GPS: 47.5219  - 19.1214
Weblap: www.golansecurity.hu
E-mail: info@golansecurity.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - biztonság, biztonságtechnika
        *  Szolgáltatás - tisztítás, takarítás
Bemutatkozás:

A Golan Security Kft. 1999. november 25-én alakult azzal a céllal, hogy létrehozzon egy magas szakmai képzettségen és elhivatottságon alapuló személy- és vagyonvédelemre szakosodott védelmi szolgálatot. Természetesen a cég vezetõi és tanácsadói, biztonsági szakmában régi nagy cégeknél szereztek vezetõi tapasztalatot (Valton, Securinter, Pajzs07, VamedSecurity, Escort, Securitas).

A Golan Security Kft. kizárólag jól képzett, leinformált, kipróbált és elhivatott alkalmazotakkal dolgozik, és ezt az alvállalkozóitól is megköveteli. Mindig szem elõtt tartja megbízója érdekeit, és ügyel a törvényesség betartására. Titoktartási kötelezettségével tisztában van.

 A Golan Security Kft. fõ tevékenysége a személy- és vagyonvédelem, az objektumvédelem, épületüzemeltetés, épület-objektumok takarítása és az ezekhez kapcsolódó szaktanácsadás, illetve szakvélemény készítése, elektromos riasztórendszerek telepítése és az ehhez kapcsolódó járõr szolgálat, valamint adóság kezelés - magánnyomozás.

Vállalunk komplett személyvédelmi tevékenységet, rendezvénybiztosítási létszámtól függetlenül, melyet nemzetközi minõsítéssel rendelkezõ összeszokott team végez.

Jól képzett vagyonõreink, szakirányú végzettséggel rendelkezõ munkatársaink megfelelõ garanciák arra, hogy szolgáltatásainkat magas színvonalon, megbízóink érdekeit szem elõtt tartva teljesítsük.

Vagyonõreink feladatukat a munka jellegétõl függõen formaruhában, a szükséges kényszerítõ eszközökkel ellátva, a mindenkori törvények és hatályos jogszabályok ismeretében és szoros betartása mellett végzik.

Vállalási területeink:

· Vagyonõr
· Fegyveres vagyonõr
· Kutyás vagyonõr
· Fegyveres kutyás vagyonõr
· Személyvédelem
· Rendezvénybiztosítás
· Magánnyomozás
· Épület üzemeltetés
· Épületek-objektumok takarítása

A szolgáltatás díja a megrendelés tárgyától függõen személyes megbeszélés útján kerül kialakításra.

A Golan Security Kft. biztosítása révén tevékenységére teljes körû garanciát vállal. Esetleges speciális igényhez külön testre szabott biztosítást köt.

Megrendelés esetén a helyszíni felmérést és szaktanácsadást kollégáink térítésmentesen végzik el. Az objektumvédelemhez és épületüzemeltetéshez szükséges technikai berendezések rendelkezésünkre állnak. A törvényeknek, elõírásoknak megfelelõ mindennemû követelményeinek, illetve technikai kritériumoknak eleget tudunk tenni, úgy gépészeti és egyéb berendezések terén, mint megfelelõ szakemberek biztosításával.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: