Global Union Irodatechnika Kft.
Város: 1141. Budapest
Utca: Szugló u. 83-85. 4118
Telefon: 06 1 273-0100
Fax: 06 1 273-0060
Mobil:
GPS: 47.5177  - 19.1164
Weblap: www.globalunion.hu
E-mail: global@globalunion.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - egyéb
        *  Szolgáltatás - irodatechnika
        *  Szolgáltatás - javítás, szervíz
Bemutatkozás:

Global-Union Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonú Global-Union Kft. közel 15 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai irodatechnikai piacon. Az 1991-es alapítást követõen cégünk minõségi eszközök forgalmazásával és szervizelésével foglalkozott. A felhalmozott szaktudásnak és a piaci pozíciónknak köszönhetõen megszereztük a Kyocera Mita multifunkciós termékek magyarországi képviseletének jogát.
Viszonteladó partnereink bevonásával és folyamatos képzésével országos szervizhálózatot építettünk ki, melynek bõvítése napjainkban is folyik.

Kyocera

A kyoto-i központú Kyocera cégcsoport közel 50 sikeres évre tekint vissza. A kezdetben finomkerámia alkatrészeket gyártó vállalat a folyamatos fejlõdésnek és fejlesztéseknek köszönhetõen számos területen – mint például az energetika (napelemgyártás) és irodatechnikai berendezések – a világ piacának meghatározó szereplõjévé vált.

Kyocera Mita

A Kyocera csoport tagja, és az egyik legfiatalabb, dinamikusan fejlõdõ üzletága, mely a Mita cég felvásárlásával indult útjára 2000-ben. Termékei között megtalálhatók a korábbi Kyocera nyomtatók utódai, valamint a részben saját fejlesztésû, részben pedig a korábbi Mita másológépekre épülõ, és a Kyocera nyomtatók összes elõnyét felvonultató multifunkciós rendszerek. Ez utóbbi termékcsaláddal 2002-ben jelentek meg a közép- és kelet-európai piacokon elõször, helyi disztribútorokon keresztül.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: