Agrometál Kft.
Város: 1117. Budapest
Utca: Hunyadi J. út 3. 4072
Telefon: 06 1 204-9090
Fax: 06 1 204-9091
Mobil:
GPS: 47.4473  - 19.0456
Weblap: www.agrometal.hu
E-mail: agrometal@agrametal.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - élelmiszeripar
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Az Agrometál Kft a mini-élelmiszerfeldolgozó gépek és berendezések tradicionális gyártója. Legfőbb meghatározó ágazat a tejfeldolgozó- és a sörüzemek gyártása.

A cég fejlesztőmunkájának, valamint nyugati gyártáskooperációjának köszönhetően jöttek létre üzemeink, melyekre a modul rendszerű kialakítás és a helyi körülményekhez alkalmazkodó, rugalmas gyártmányszerkezet a jellemző:  
 
• ASK típusú 250-3000 l/műszak teljesítményű minisörüzemek, pilseni típusú sörök  gyártására, pasztőrözésére, palackozására.

• AMT típusú 500-30000 l /nap teljesítményű tejfeldolgozó üzemek pasztőrözött tej, sajt, túró, tejföl, vaj és különböző típusú joghurtok előállítására alkalmas gépek, berendezések.

A miniüzemek egyedi megrendelésre készülnek "kulcsrakészen" és ki vannak egészítve a szükséges csomagolástechnikai berendezésekkel.

Átadjuk a gyártandó termék teljes gyártási technológiáját és megtörténik a személyzet betanítása, egyedi megrendelésre az üzemet ellátjuk a szükséges alapanyagokkal is.

A miniüzemek kialakítása lehetséges épületbe telepített (stacionárius), valamint könnyen telepíthető, hordozható konténeres kivitelben is. Berendezéseink a hazai minősítőintézetek, valamint a nemzetközi előírásoknak is megfelelő minősítésűek..

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: