CS. 80 Kereskdelmi és Szolg. Kft. Központ
Város: 1161. Budapest
Utca: Csömöri út 80. 3991
Telefon: 06 1 401-3090
Fax: 06 1 401 -3094
Mobil:
GPS: 47.5265  - 19.1632
Weblap: www.cs80.hu
E-mail: cs80kft@mail.datanet.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - lakossági szolgáltatás
Bemutatkozás:

A CS80 Kft. személyi- és technikai feltételrendszerének folyamatos fejlesztésével, a kor követelményeinek megfelelően magas színvonalon nyújtja komplex szolgáltatásait Megrendelői részére.

Tevékenységi körünk minden területén cégünk különös figyelmet fordít arra, hogy partnereink az elvégzett munkával, illetve a beszállított berendezésekkel szemben támasztott követelményeinek az évek során a legteljesebb mértékben megfeleljen és megelégedettségüket elnyerje.

Ezért ügyelünk a munkák elvégzése során a felhasznált anyagok minőségére, az anyagok és termékek legális kereskedelmi eredetére, az I. osztályú munkavégzésre, a megfelelő minőségű szakipari szerszámokra és eszközökre. Az általunk végzett kivitelezési tevékenységek utólagos helyreállítására kis mértékben kerül sor, amely természetesen saját kapacitás-kihasználással megoldhatóvá vált, hasonlóan a beépített gépeink-készülékeink üzemeltetéséhez szükséges elektromos betáplálás kiépítési- és egyéb szerelési munkákhoz.

Cégünk üzletágaiban magasan kvalifikált dolgozókat foglalkoztat, az előírásoknak és az igényeknek megfelelő végzettséggel, szakmai jogosítványokkal. Ügyvitelünk optimalizálása érdekében előkészítjük az ISO minőségbiztosítási rendszer kialakítását.

Üzletágak:

Klíma- és légtechnika:

A CS80 Kft. SANYO és SHARP épület-klímaberendezéseket forgalmaz, elsősorban széles választékuknak, magas műszaki színvonaluknak, „A” energiaosztályuknak, környezetvédelmi minősítésüknek köszönhetően. Vállalunk kivitelezést, telepítést, szerelést. Több közvetlen gyári kapcsolattal és kialakított országos viszonteladói partnerhálózattal rendelkezünk.
Épületgépészet:

Alvállakozásban Megrendelőink igényeihez igazodva teljes körű általános gépészeti munkákat is vállalunk.

Háztartási gép kereskedelem:

Mosó-, mosogatógépek, hűtő-, fagyasztószekrények, villanybojlerek kereskedelme

Egyedi építésű kereskedelmi hűtőberendezések:

Hűtőkamrák, italhűtő pultok tervezése, építése

Szerviz:

Fenti termékek szervize, rendszeres ellenőrzése, karbantartása, javítása, alkatrész-kereskedelme, vegyszeres fertőtlenítése. OMAS, ISEA márkaszerviz. Ügyeleti rendszerünk, igény esetén 24 órás jelleggel üzemel.
Rugalmas hozzáállásunknak, díjmentes szaktanácsadásunknak, állandó akcióinknak köszönhetően igyekszünk kedvezőbb feltételekkel állni Megrendelőink rendelkezésére.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: