Apex-MM Tanácsadó, Szolg., Ker. Kft.
Város: 1161. Budapest
Utca: Batthyány utca 68. 3986
Telefon: 06 1 401-0807, 06 1 401-0808
Fax: 06 1 401-0806
Mobil:
GPS: 47.5215  - 19.1576
Weblap: www.apex-mm.hu
E-mail:
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

Az Apex-MM Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedõ Kft. 1996. január 29-én alapított 8 mFt törzstõkéju gazdasági társaság. A társaság gazdálkodása minden évben nyereséges volt.
Mérlegadatai szerint 2005. év végén a befektetett eszközállomány közel 150 mFt, a saját tõke mutató pedig 320 mFt. A cégnek köztartozása soha nem volt, s jelenleg sincs.

Az alapítók és a cég tevékenységében személyesen közremuködõk életpályája úgy alakult, hogy költségvetési intézményi vezetõként az eszköz- és készletbeszerzés, továbbá az üzemeltetés terén átfogó tapasztalatokkal rendelkeznek.

A cég 1996. tavasza óta nyújt közbeszerzési tanácsadás szolgáltatást. Kezdetben ajánlattevõk számára adott segítséget a törvénynek tartalmi és formai szempontokból is megfelelõ pályázatok elkészítéséhez. 1997-tol a tevékenység - az állami normatívával meghatározott kiemelt termékek és szolgáltatások központi beszerzéseit leszámítva - inkább az ajánlatkérõk nevében való eljárások lebonyolítására irányul.

A közbeszerzési eljárások az ajánlatkérõk számára olyan feladatokat jelentenek, melyek ellátásához a tapasztalatok szerint nem minden esetben áll rendelkezésükre költséges és nehezen optimalizálható méretû szakmai apparátus.
Cégünk - éppen az e téren meglevõ szakmai tapasztalatai, jogszabályi és gyakorlati ismeretei, továbbá az igényekhez rugalmasan alakítható szakember ellátottsága alapján - készséggel vállalkozik közbeszerzési tanácsadási szolgáltatások teljesítésére.

 Több jelentõs intézménnyel - minisztériumokkal és országos hatáskörû szervezetekkel - is szerzõdéses kapcsolatban álltunk, illetve állunk közbeszerzési eljárásokban való szakértõi feladatok ellátására.

Rendszeresen bonyolítunk teljes körû közbeszerzési eljárásokat, több mint 110 intézmény (minisztériumok, országos hatáskörû szervek, kutatóintézetek, felsooktatási intézmények, önkormányzatok, valamint nagyvállalatok) számára.

 További referenciaértékkel bírnak a közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó tevékenységet folytató megbízóink felkérésére nyújtott szakértõi-konzultációs szolgáltatások és elõadások. Ilyen jellegû felkéréseknek 1997. óta folyamatosan teszünk eleget.

 Egyes (állami normatívával meghatározott, kizárólag központosított közbeszerzés eljárás keretében beszerezhetõ) termékek és szolgáltatások körében (gépjármûvek, irodatechnikai eszközök, üzemanyag ellátás) szerzõdéses kapcsolat köti cégünket ezen eljárások rendszeresen nyertes szállítóihoz.

Cégünk számára adott a feladatok lebonyolításához szükséges összes eszköz és technikai felszereltség (irodaház, számítógépes hálózat, irodatechnikai eszközök, jármûvek, a kapcsolattartás eszközei).

A szakember-ellátottság megoldott. A cég részben a közbeszerzések terén több éves tapasztalatokkal rendelkezõ alkalmazottakat, részben pedig - az aktuális feladatokhoz igazítottan - a beszerzések tárgykörében akár több évtizedes szakmai múltra visszatekintõ szakértõket foglalkoztat. Az Apex-MM Kft., továbbá a személyesen közremuködõk közül Bodorics István és dr. Krill Erzsébet szerepel a Közbeszerzések Tanácsa Hivatalos Közbeszerzési Tanácsadók Névjegyzékén

 Az Apex-MM Kft. 2000. május óta ISO 9001 rendszerszabványnak megfelelõ minõsítési tanúsítvánnyal rendelkezik a "közbeszerzési tanácsadás" tevékenységi körben. Alapító tagja a Hivatalos Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetségének.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: