Depiend Kft.
Város: 1033. Budapest
Utca: Szentendrei út 89-93. 3937
Telefon: 06 1 240-0610
Fax: 06 1 240-0610
Mobil:
GPS: 47.5559  - 19.0457
Weblap: www.depident.hu
E-mail: info@depident.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - divat, ruházat
Bemutatkozás:

 A Depiend Kft.

munkaruházati és munkavédelmi felszerelések, valamint vendéglátós textíliák kis és nagykereskedelmével foglalkozó vállalkozás.

Vállalkozásunk létrejöttének fő célja, hogy Magyarországon a korábbi gyakorlattal ellentétben ügyfeleink részére raktárkészletről biztosítsuk (előírásokhoz igazítottan) a munkavégzéshez szükséges munka
 -és védőruházatot.
Célkitűzésünk, hogy Magyarországon emeltszintű szolgálást biztosítsunk ügyfeleink részére, amelyet, I. osztályú holland és német munkaruhák, védőfelszerelések forgalmazásával, valamint a gyors és rugalmas kiszolgálással kívánunk elérni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg bemutatótermünket, vagy kérjen munkatársainktól bővebb tájékoztatást!

Viszonteladóink vállalkozásainak dinamikus fejlődéséhez folyamatos kedvezményekkel, terméktámogatással az internet nyújtotta új üzleti lehetőségek minél eredményesebb kihasználásával, próbálunk hozzájárulni.

Az általunk forgalmazott termékek minőségileg ellenőrzöttek, valamint mind a magyar, mind pedig az európai jogszabályok előírásainak eleget tesznek.

  • Védőruhák, munkaruhák egyedi tervezése, kivitelezése (többféle anyagminőség, több mint 30 színválaszték) Bővebb tájékoztató a Híreink menüpont alatt!
  • Védőruhák munkaruhák céglógóval, emblémával, reklámfelirattal való ellátása (szitázás, hímzés)
  • Partnereink részére digitális megrendelés (belépés az ügyfélkapun keresztül)
  • Kiscsomagküldő szolgáltatás
  • Szaktanácsadás
     
Fényképek:
   

  honnan:
  hová: