Műszaki Könyvkiadó Kft.
Város: 1033. Budapest
Utca: Szentendrei út 89-93. 3926
Telefon: 06 1 437-2405
Fax: 06 1 437-2404
Mobil:
GPS: 47.5558  - 19.0456
Weblap: www.muszakikiado.hu
E-mail: vevoszolg@muszakikiado.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - papírgyártás, nyomdaipar
Bemutatkozás:

A Műszaki Kiadó hazánk egyik legnagyobb kiadóvállalata.
1955-ös alapítása óta több mint tízezer művet gondozott. A rendszerváltást követően az új tulajdonos, a holland Wolters Kluwer kiadóvállalat teremette meg az intenzív növekedés, a technikai-technológiai világszínvonalhoz való felzárkózás lehetőségét.

Profilunk mára jelentősen bővült: megtartva a nagy múltú, széles körben ismert és elismert tankönyv- és szakkönyvkiadást, a közismereti tankönyvek piacának is egyik legfontosabb szereplőjévé váltunk.

Filozófiánk, hogy olyan minőségi termékeket állítsunk elő, melyek megfelelnek az új évezred és a magyar oktatás aktuális kihívásainak is, technikai kivitelükben és tartalmukban is magas színvonalú, a legkorszerűbb pedagógiai és didaktikai elvekre épülő kiadványokkal lépjünk piacra.

Célkitűzésünk, hogy a diákoknak szánt tankönyv ne csupán tartalmat jelentsen, hanem olyan segédeszközt, amely valóban segítség, és nem teher a diákok és tanáraik számára. Ezt a célunkat szolgálja kiadványaink formátuma: Kiadónk olyan papíron jelenteti meg könyveit, amely 25 százalékkal könnyebb a hagyományosan használt fehér papírnál. A könnyített krémszínű papír kevesebb cellulózt tartalmaz, mint a hagyományos fehér, azaz ugyanakkora mennyiség előállításához kevesebb fát kell kivágni, olvasáskor kevésbé fárad el a szem, és nem utolsó sorban a könnyű szerkezetű papírra nyomott könyvekkel az iskolatáska is könnyebb lesz.

2005-ben az ötvenéves Műszaki Könyvkiadó új mérföldkőhöz érkezett. Eljött az ideje annak, hogy kiadónk és termékeink külső vizuális elemei is tükrözzék a tulajdonosunk, a Wolters Kluwer nemzetközi kiadócsoport által képviselt értékeket. Az új design a Műszaki Könyvkiadó hosszú nevének egyszerűsítésével szeretné jelezni tevékenységének kiszélesített spektrumát, a kiváló minőségű tankönyvek és szakkönyvek mellett a digitális világ tanulási-oktatási termékeinek piacán való jelenlétét.

Új logónk fiatalos, modern színvilága előrevetíti fejlesztéseink friss lendületét, és segít kiadványaink azonosításában. A Wolters Kluwer a világ 26 országában van jelen, és neve egyenértékű a kiváló minőséggel, az innovációval és a hatékonysággal. A Műszaki Kiadó arra törekszik, hogy továbbra is bizonyítsa - immár nemzetközi színtéren is - hazai szerzőink, szerkesztőink kiváló munkáját, a magyar oktatási tapasztalatok létjogosultságát.
 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: