MHM Computer Hungária Kft.
Város: 1062. Budapest
Utca: Aradi u. 48. 3925
Telefon: 06 1 302-3161
Fax: 06 1 302-3158
Mobil:
GPS: 47.5095  - 19.0675
Weblap: www.mhm.hu
E-mail: mhmcomp@mhm.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - számítástechnika
        *  Szolgáltatás - tervezés, kivitelezés
Bemutatkozás:

Az MHM Computer Hungária Kft.

Az 1996-ban indult magyarországi MHM leányvállalat azzal a céllal kezdte meg mûködését, hogy Magyarországon is ismertté tegye az adatközpontú rendszerfelfogást, valamint hazánkban is elkezdõdhessen az EMC információtároló rendszerek forgalmazása. Természetesen az elsõ nagy feladatot az jelentette, hogy nemcsak a kínált megoldást kellett megismertetni és elfogadtatni a magyar piaccal, hanem az ezidõtájt még hazánkban teljesen ismeretlen amerikai gyártót is.

Az elõbbiek eredményeképpen az akkor már installált lemezkapacitásokat figyelembe véve világpiaci vezetõ szerepet betöltõ EMC vállalat nevét, valamint az általa kifejlesztett hardver, szoftver elemeket ettõl a pillanattól kezdte megismerni a magyarországi számítástechnikai szakembergárda. Bátran kijelenthetjük, hogy az MHM Computer Hungária Kft. szakemberei úttörõ szerepet töltöttek be egy merõben új, az adatok biztonságos tárolására irányuló megoldás hazai megismertetésében.

Az MHM tevékenysége megegyezik anyavállalatáéval: a számítástechnikai rendszerek adattárolással kapcsolatos problémáinak megoldására koncentrál. Azaz konkrétan: az adatkezelés, adatmentés, gyors adathozzáférés biztosítása, és elsõsorban az adatok elvesztésével ill. megsemmisülésével szembeni védelem. Természetesen, mindezt az EMC különbözõ megoldásai segítségével. Az MHM tevékenységének fontos része a biztonságos számítástechnikai rendszerek tervezése és kiépítése. Itt olyan számítógépes rendszerek tervezésérõl van szó, melyek ellenállóak a számítástechnikai központ egészének illetve valamely részének meghibásodásával szemben, történjék ez akár természeti vagy egyéb katasztrófa, kezelõi hiba, esetleg szándékos rongálás következtében. Ezzel függ össze a folyamatos üzletmenetet biztosító úgynevezett katasztrófa-elhárítási tervek kialakítása.

Az MHM munkatársainak személyes tapasztalata és szakértelme hozzájárult az adatcentrikus modellû számítástechnikai központok koncepciójának elterjedéséhez. Az MHM szakértõi képesek (a vállalat konzultációs tevékenységének részeként) bebizonyítani, hogy az adatcentrikus koncepció a számítástechnikai rendszerek fejlesztésének és telepítésének soron következõ logikus lépése. Nagyon gyakran lehetõvé teszi a fennálló problémák optimális megoldását, továbbá nem elhanyagolható kiadás-megtakarítást és hatékonyság-növekedést hoz felhasználóinak.

Az MHM az EMC teljes termékskáláját forgalmazza, a folyamatosan képzett szakembergárda pedig teljes szervíztámogatást és rendszerfelügyeletet biztosít. Az úgynevezett "365/7/24 típusú" rendszer felügyelet például elengedhetelen jellemzõje az olyan, adatbiztonságon alapuló informatikai megoldásnak, mint amilyenek az EMC által kifejlesztett rendszerek. Fontosnak tartjuk kiemelni azt a tényt, hogy a teljes körû raktárbázis olyan szolgáltatási színvonalat jelent, melyet nemcsak partneri körünk, hanem az EMC eljárások színvonala is megkíván.
Az MHM központjában kiépített tesztlabor lehetõvé teszi, hogy partnereink igényeinek megfelelõen speciális megoldásokat hozzunk létre tesztelési jelleggel.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: