Baby Boom
Város: 1033. Budapest
Utca: Szentendrei út 89-93. 3868
Telefon: 06 1 388-9556
Fax: 06 1 388-9556
Mobil: 06 30 233-0178
GPS: 47.5557  - 19.0458
Weblap: www.babyboom.hu
E-mail: info@babyboom.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - játék, ajándék
Bemutatkozás:

A játékok világa évről évre változik, azonban van néhány olyan klasszikus játék, amely szüleink, nagyszüleink polcán is ott volt, amelyen nem fog az idő és amelyek fejlesztése során a legfejlettebb technológiát ötvözik a legfinomabb gondossággal, hogy a gyermekek kezébe csakis a legjobb minőség kerülhessen. A forgalmazott termékeink valamennyi tagjának legapróbb részletei is megfelelnek a legszigorúbb európai minőségi feltételeknek.

A Götz Puppenmanufaktur termékei valamennyi korosztály számára csodálatos élményt kínálnak. A legkisebbeknek, az újszülött kortól ajánlott Götz babáktól kezdve az örök-gyermek gyűjtőkig mindenki talál benne különleges dolgokat. A Götz babák egyedi vonású arca és bája minden kislányt elvarázsol. A Götz újdonsága a gyermekek számára készített kiegészítők széles választéka, amely a termékek forgalmazói körét nagy mértékben kiszélesítette.

Dolgozzon az Anna Club Plush csapatával! Speciális szolgáltatásunk promóciós Anna Club Plush és WWF Plush termékek tervezése és gyártatása. Az Anna Club Plush és WWF Plush kollekció: csúcstervezés, magas minőség és kedvező ár!

Referenciáink:
Michelin Magyarország Ker. Kft., Naturland Magyarország Kft., Canon Hungária Kft., Unilever, Fortrend Kft., Magyar Telekom Rt., Nokia Hungary Kft.
Nagykereskedésünk választéka 2005-ben bővült a Németországban piacvezető Sterntaler bébijáték és -kiegészítő családdal, amely egy varázslatos, új színfolt a magyar játékpiac palettáján.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: