HI GRUPO Ingatlan Beruházási Kft.
Város: 1061. Budapest
Utca: Andrássy út 10. I. em. 3866
Telefon: 06 1 269-1678
Fax: 06 1 354-0686
Mobil:
GPS: 47.501  - 19.057
Weblap: www.higrupo.com
E-mail: info@higrupo.com
Tevékenységi körök:
        *  Ingatlan - egyéb
        *  Szolgáltatás - irodai tevékenység, tanácsadás
Bemutatkozás:

Hi Grupo, spanyol és magyar vállalkozók és vezető állású tisztségviselők alkotta vegyes vállalat, amely több mint nyolcéves szakmai tapasztalattal rendelkezik Magyarországon, különféle gazdasági ágazatokban. Tevékenységi köréhez főkent az ingatlan-tanácsadás és új magyarországi piacok felkutatása tartozik.

Szakmai és igazgatási munkatársi gárdánk teljes egészében kétnyelvű : spanyol illetve magyar, ezért ügyfeleinkkel a közvetlen kapcsolattartás és a szükséges okiratok nyelve a spanyol lesz.

Hi Grupo, aprólékos vizsgálatnak vetette alá a magyar ingatlanágazatot, az ország gazdasági helyzetét, az utóbbi években végbement fejlődést és a legfőbb makroökonómiai mutatókat. Ennek következtében tudja felajánlani szakértői szolgáltatásait abban, hogy érdeklődésre számot tartó helyszíneket segít találni az olyan befektetőknek, akik hozzánk hasonlóan hisznek abban a számtalan lehetőségben, amelyeket Magyarország tartogat számunkra.

Fővárosa, a Duna két partján fekvő Budapest, monumentális város, amely a XIX. században és a XX. század elején a fénykorát élte, ma pedig úttörő szerepet játszik Európában a modernség és a haladás vonatkozásában.

Magyarországnak 2004. május 1-én az Európai Unióhoz történt csatlakozása a lehető legjobb gazdasági, politikai, társadalmi és jogi biztosíték befektetőink számára. Számíthatnak mindazokra a lehetőségekre, amelyeket egy olyan fejlődésben lévő ország kínál fel, amely igényli és értékeli is a külső magánkezdeményezéseket.

Az, hogy egy komoly, virágzó és töretlen gazdasági fejlődéssel előrehaladó országgal együtt nőjünk, messze túlmutat a pusztán jövedelmezőségre való törekvéseken, ez már a jövőbeni fejlődéséhez történő hozzájárulás.


Célunk:

A spanyol-amerikai befektetések mederbe terelése a különféle magyar gazdasági ágazatok irányában. E gazdasági kapcsolatokat minden pillanatban elősegíti a Hi Grupo, spanyol és magyar nyelven, leküzdve a nyelvi akadályokat, amelyek megfékezik a spanyol-amerikai befektetéseket ezeken az igen jövedelmező és ígéretes gazdasági jövő előtt álló piacokon, amelyeknek máris élvezik az előnyeit német, osztrák, amerikai, angol, japán, olasz, francia vállalatok, ...

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: