Next Travel Kft.
Város: 1073. Budapest
Utca: Erzsébet krt 22. 3863
Telefon: 06 1 352-1588
Fax: 06 1 322-2759
Mobil:
GPS: 47.4998  - 19.0692
Weblap: www.nexttravel.hu
E-mail: nexttravel@nexttravel.hu
Tevékenységi körök:
        *  Utazás, üdülés - utazási irodák
Bemutatkozás:

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Engedje meg, hogy a NEXT TRAVEL utazási iroda - hazánkban is egyre inkább népszerűvé váló tréningek és szakmai tanulmányutak világában - az utaztatási üzletág új és vonzó oldaláról is bemutatkozzék, mint incentive és üzleti utaztató.
Utazási vállalkozásunk az egyre dinamikusabban pulzáló és magasabb igényeket támasztó piac igényeihez és elvárásaihoz igazodva beindította a vállalatoknak, cégeknek szóló, egyedülálló lehetőségeket, élményeket és szolgáltatásokat nyújtó, ún. Next Travel Incentive programját.
E program lehetőséget kínál a vállalat kiemelkedően teljesítő munkatársainak abban, hogy jutalom útban részesülve fizikálisan, mentálisan kipihenve, feltöltődve, frissen motiválva és lojalitásukban megerősödve térjenek vissza adott munkakörükbe, ezzel tovább erősítve a "nagy csapat" szellemét.
Hasonló incentive útban részesíthetők a vállalatnak jól teljesítő, kiemelt fontosságú ügynökök, illetve partnerek is.
Különleges lehetőség kínálkozik az egzotikus környezetben megszervezhető és lebonyolítható kongresszusok, meetingek., szemináriumok, illetve csapatépítő programok részére is.
Az általunk szervezett csoportos utazások sikeresen felhasználhatók különböző reklámakciók nyerteseinek jutalmazására is.
A palettánkon szereplő Tunézia, Egyiptom és Törökország számtalan lehetőséget és helyet kínálnak, melyek varázslatos díszletként statisztálhatnak egy-egy vállalati rendezvényhez. Ezekhez természetesen - igény szerint - a legmodernebb technikai eszközök párosulhatnak.
Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődését és egy közeljövőbeli beszélgetés lehetőséget ad a személyes bemutatkozásra is.

Költségek, anyagi vonzatok:
A programok és az árkalkuláció egyedi kérések, kívánságok figyelembevételével kerülnek kidolgozásra a csoport létszámának függvényében. A csoportok létszáma 20-150 fő között lehetséges. Ajánlatainkban a főbb lehetőségeket mutatjuk be, ezzel ötletet adva egy-egy véglegesített programhoz.
Időtartam:
Egyiptom: péntektől-keddig 5 nap / 4 éjszaka időtartam
Tunézia: csütörtöktől-keddig 6 nap / 5 éjszaka időtartam
Törökország: keddtől-vasárnapig 6 nap/ 5 éjszaka időtartam

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: