DSA Épületgépészeti Kereskedelmi és Szol gá
Város: 2220. Vecsés
Utca: Major u. 3. 3860
Telefon: 06 29 357-120
Fax: 06 29 357-121
Mobil:
GPS: 47.4022  - 19.2518
Weblap: www.dsaepgep.hu
E-mail: dsakft@dsaepgep.hu
Tevékenységi körök:
        *  Bútor, háztartás - lakásfelszerelés
        *  Építőipar - fürdőszoba
Bemutatkozás:

Cégünk 1999-es alapítását a változáskeresés hozta létre a jövő épületgépészeti termékeinek széleskörű forgalmazására.

Célunk a XXI. századnak és az Európai Uniós normáknak megfelelő víztakarékos, energiatakarékos, higiénikus és vandálbiztos termékek megismertetése, forgalmazása, gyors, precíz és ügyfélorientált munkavégzés keretében.

Partnereink igényeit folyamatos kapcsolattartás révén próbáljuk felderíteni, a legjobb megoldásokat kínálni és ez által hosszú távú, megbízható kapcsolatokat kiépíteni. Termékeink nagy részét az EU területéről szállítjuk, másik részét mi fejlesztjük ki az ISO szabványnak megfelelő minőségben. Az általunk gyártott és forgalmazott berendezések megfelelnek az élelmiszeriparban használatos HACCP rendszernek.

Kereskedelmi területen végezzük víz- és energiatakarékos berendezések, rozsdamentes termékek, termosztatikus szelepek, kéz- és hajszárítók , papír- és folyékonyszappan-adagolók forgalmazását, valamint mozgáskorlátozottak részére vizesblokk berendezéseket és egyes termékek egyedi igény szerinti gyártását. Szolgáltatásként pedig szaktanácsadással és helyszíni művezetéssel állunk partnereink rendelkezésére.

Cégünk munkatársainak több éves szakmai és kereskedelmi tapasztalata biztosítja hozzáértésünket, valamint országos üzleti megjelenés szolgálja vásárlóink kényelmét, igényeiknek magas fokú és teljes körű kiszolgálását.

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: