Aduprint Kiadó és Nyomda Kft.
Város: 1033. Budapest
Utca: Csikós utca 8. 3856
Telefon: 06 1 439-3100
Fax: 06 1 439-3103
Mobil:
GPS: 47.5608  - 19.0408
Weblap: www.aduprint.hu
E-mail: aduprint@aduprint.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - papírgyártás, nyomdaipar
Bemutatkozás:

Az AduPrint Kft. rövid története:
Az AduPrint Kft. egyike Magyarország komoly hagyományokkal rendelkezo nyomdaipari vállalkozásainak. Jogelődjeink révén több mint 50 éves szakmai múlttal büszkélkedhetünk.
A nyomda 1992 óta működik AduPrint Kiadó és Nyomda Kft. néven.

Az AduPrint Kft. tevékenységi köre:
A társaság fo profilja az íves ofszet nyomtatás és kötészet, valamint a digitális nyomtatás. Az elokészítéstol a késztermék csomagolásáig és kiszállításáig a teljes gyártási folyamatot vállaljuk. A megrendelo által adott filmet felmontírozzuk, lemezre világítjuk, vagy a digitális állományt (ps vagy pdf fájlt) ctp lemezlevilágító berendezéssel lemezre világítjuk, majd errol egy- vagy többszínes nyomatot készítünk. A kinyomott íveket saját kötészetünkben dolgozzuk fel, ahol a terméktol és a megrendelo kívánságától függoen hajtást, ragasztókötést, cérnafuzést, irkafuzést, méretre vágást végzünk.

Termékeink:
Az AduPrint nyomda széles termékpalettával áll megrendelői rendelkezésére. Egy- és többszínes könyveket, kottákat, brosúrákat, magazinokat, folyóiratokat, reklámkiadványokat, termék- és cégbemutató prospektusokat, albumokat, naptárakat, katalógusokat, plakátokat, szórólapokat, stb. gyárt.
Az alkalmazott gépi technológia lehetové teszi a példányszámok széles tartományban történo változtatását, gyorsan és hatékonyan tudjuk eloállítani az alacsonyabb példányszámú (néhány száz darab, digitális nyomtatással akár 1 db ív) termékeket éppúgy, mint a nagyobb példányszámú kiadványokat.
Digitális nyomtatási ágazatunk, az AduDigitŠ egészen kis példányszámok illetve változó adattartalmú (perszonalizált) nyomatok készítésére specializálódott.
Géppark, alkalmazott technológia
Az ofszet nyomóforma készítést Agfa Palladio típusú ctp lemezlevilágító berendezéssel végezzük, amivel megrendeloinknek pénzt és utánajárást takarítunk meg. Emellett továbbra is foglalkozunk hagyományos kézimontírozással és lemezmásolással is.
Három darab B/2-es formátumú Heidelberg nyomógépünkön (2, 4 és 4+lakk nyomóműves) rugalmasan tudjuk kinyomtatni az egyszínes és többszínes munkákat.
A nyomott ívek továbbfeldolgozása Stahl és MBO hajtogatógépeken kezdodik, majd terméktol függoen Amigó ragasztókötogépen, Müller Martini Inventa II automata cérnafuzogépen, Heidelberg Stitchmaster ST100 irkafuzogépen folytatódik. A méretrevágást háromkésés körvágó gépen vagy Schneider Senator 115 egyenes vágógépen végezzük.

 

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: