Online Group Bt.
Város: 1033. Budapest
Utca: Reményi Ede utca 1-3. 3845
Telefon: 06 1 439-0788
Fax: 06 1 439-0789
Mobil:
GPS: 47.5556  - 19.0464
Weblap: www.onlinefutar.hu
E-mail: info@onlinefutar.hu
Tevékenységi körök:
        *  Szolgáltatás - fuvarozás, fuvarszervezés
        *  Szolgáltatás - szállítás, szállítmányozás
Bemutatkozás:

Cégünk futárpostai tevékenységet folytat a Magyar Köztársaság területén. Küldemények azonnali kézbesítését vállaljuk motoros, autós, vagy puttonyos (dobozos) járművel rendelkező futáraink segítségével. Célunk, hogy ügyfeleink igényeit pontosan, gyorsan, a legnagyobb körültekintéssel elégítsük ki. Ezért futárainkat is ennek szellemében választjuk és szolgáltatásainkat is folyamatosan bővítjük. Ügyviteli és számlázó szoftverünk biztosítja, hogy a rendeléseket pontosan nyilvántartsuk és ügyfeleink számláit tételenként lebontva állítsuk ki, figyelembe véve az esetleges kedvezményeket is.
Diszpécsereinknél, minden munkanap 07-19 óra között adhatja le rendelést. Ezen időpontokon kívűl, telefonügyeletes kollégánk fogadja hívását. Rendelésleadásra faxon, e-mailben, illetve regisztrációval rendelkező partnereinknek, honlapunkon is van lehetőség. Futáraink, Budapest területén, munkanapokon 08-18 óra között, a rendelés leadásától számított 30 percen (puttonyos autónál 60 percen) belül, felveszik a küldeményt és 180 percen belül kézbesítik azt.
Szolgáltatásaink:
- Motoros fuvar: adott tömeg és mérethatárokon belül, futárpostai tevékenység végzése, motorkerékpár, segédmotoros kerékpár igénybevételével.
- Autós fuvar: adott tömeg és mérethatárokon belül, futárpostai tevékenység végzése, személygépjármű igénybevételével.
- Puttonyos fuvar: adott tömeg és mérethatárokon belül, futárpostai tevékenység végzése, kisteher gépjármű (puttonyos) igénybevételével.
- Körfuvar: amennyiben a szállítás több címet is érint. Ezen címek a feladás helyétől a legtávolabbi címig egy irányban vannak, azok nagyobb kitérő nélkül érinthetők. Ennek a szállítási módnak a díja a legtávolabbi címhez tartozó körzetdíjból és a címenkénti állomás díjakból áll.
- Oda-vissza fuvar: amennyiben a szállítási címhelyről vissza is kell küldeményt szállítani. Ennek díja az adott körzetdíjból és az adott körzetdíj 50%-ból áll.
- Ügyintézés: A futár által, a feladó, vagy címzett kérésére végzett bármilyen ügyintézés, sorban állás, rakodás, a futár kiállása és a küldemény átvétele között, vagy a címzett megtalálása és a kézbesítés időpontja között eltelt idő, 10 perces egységekben számolva, kivéve az első 10 perces intervallumot.
- Online rendelés:Az interneten keresztül is leadhatja rendelését.

- E-mail értesítés: A küldemény kézbesítéséről kérhető, díjmentes értesítés.
- Saját kézbe: A küldeményt csak a megjelölt személy, vagy személyek saját kezébe kézbesíti a futár. Ennek feltétele, hogy ezt a címzésen, vagy címlistán feltüntessék.
- Virág-, és növényszállítás

- Postajárat (Postai Ügyintézés Szolgáltatás)

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: