ÁP Stúdió Kft.
Város: 1072. Budapest
Utca: Klauzál tér 1. 3799
Telefon: 06 1 322-7481
Fax: 06 1 322-7486
Mobil:
GPS: 47.4996  - 19.0631
Weblap: www.laoni.hu
E-mail: ap.studio@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Ipar - ruhaipar, textilipar
        *  Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Cégünket, az ÁP Stúdió Kft.-t 1990-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy olyan bőrből készült termékeket állítsunk elő, amelyekre a kreatív tervezés, a kézművesség gondossága és a korszerű gyártástechnológia megbízhatósága jellemző.

•Amikor a hazai vállalatok felismerték, hogy arculatuk kialakításának részei lehetnek azok a tárgyak, amelyeket ajándékozásra vagy események, konferenciák megrendezésekor használnak fel, mi is bekapcsolódtunk a feladatok megoldásába, és számukra sok darabból álló komplett kollekciókat terveztünk a kis kulcstartóktól, tárcáktól kezdve a nagyobb tárgyakig, mappákig, aktatáskákig, igényes sport – és utazótáskáig.

•Eddigi tapasztalataink és az újabban felmerülő piaci követelmények figyelembe vételével erősítettük értékesítési tevékenységünket. Ennek egyik lépése, hogy termékeinket 1998 májusától LAONI néven kezdtük el forgalmazni. A tárgyak és a név pozitív fogadtatása után a legfontosabb feladatunknak a márkanév felépítését és minél szélesebb körű megismertetését tekintettük.

•Újabban kibővült tevékenységünk és promóciós ügynökségként is dolgozunk, így nemcsak bőrből, hanem egyéb más alapanyagokból készült tárgyakkal tudjuk segíteni a cégek üzleti kommunikációját

•Konferenciák, rendezvények szervezését, lebonyolítását is vállaljuk melyet külön erre a célra kifejlesztett beléptető rendszerünkkel is támogatjuk

Fényképek:
   

  honnan:
  hová: